Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми 9.00 / 16 спрени от производство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми 9.00 / 16 спрени от производство

Сега в събота ще нося каталога със снимки и цени на състезанието в Самоков !!!!!!!
    Ако някои иска да го гледа да се обади (ще ме познаете по витарката-червена и видинска )!!!

п.с. днес говорих с момчето на дето продава на фирмения магазин за пращане с куриер с наложен платеж и той каза че нямат такава практика защото някои може да поръча и да не иде да си вземе пратката и тогава нямало кой да плати за разходката на гумите на куриера !!!!!!

п.с. По принцип мога да помогна с гумите (мога да ги платя и да ги пратя с куриер с наложен платеж).но трябва да съм сигурен ,че някои колега няма да ме ''запали'' с чифт тракторни гуми или по точно да ме обзаведе с гуми+доставка ,които не искам
    0878 943913

Коментар

п.с. По принцип мога да помогна с гумите (мога да ги платя и да ги пратя с куриер с наложен платеж).но трябва да съм сигурен ,че някои колега няма да ме ''запали'' с чифт тракторни гуми или по точно да ме обзаведе с гуми+доставка ,които не искам
      Прав си да се опасяваш от некоректност,затова парите ще ти се пращат напреде с Еконта,или пощенски запис,и ще ти се поемат разходите за услугата+2 бири,да не превишаваш границата от 0,5 промила
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
        Ако искаш ще спазарим мойте, почти нови са. Че аз ще се качвам на 9ки
        дай цена за сега питам информативно че с бащами не може да се разбереме какви обувки да вземеме той ми стеня за меча стъпка а пък аз искам тракторка Поздрави
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Е със сигурност ще има ентосиазирани колеги.
          Тези размери се разминават нещо.
          По какъв стандарт са?
          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
            Е със сигурност ще има ентосиазирани колеги.
            Тези размери се разминават нещо.
            По какъв стандарт са?
            Ми... не знам колега!!!!!!!!!!!!!!!!!
            0878 943913

Коментар

колега този размер се слагат на китаиските трактори има ги в с Крислово на 5км от пловдив сената е кам 130лв

Коментар

Първоначално публикуван от mitkoa68 Преглед на мнение
                колега този размер се слагат на китаиските трактори има ги в с Крислово на 5км от пловдив сената е кам 130лв
                Дали е 100% достоверна информация,както стана ясно ,разгледахме повечето алтернативи към момента за 15 и 16 цола на 9 инча,и стигнахме до извода че Виденките са най евтини -166 от производителя 9/16,ако има някаква друга евтина продукция хубаво е да се обсъди.
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

В крайна сметка някой купи ли си такива гуми. Да даде отзиви, интересува ме размер 7.5/16 стават ли за Лада Нива.
                  Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Добре де колега тези 7,5/16 не са ли точно тези оригиналните за газ69 ,виждат се на снимката налко по в дъното
                    Прикачени файлове
                    0885 297985,мтел-Радо
                    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Колеги !!!
                      Днес ходих до фирмения магазин на ВИДАХИМ и се оказа че от скоро са почнали да произвеждат и тракторни гуми 7,5 /16 на цена 122 лв с ДДС.
                      0878 943913

Коментар

Миналата седмица ходих до Видин и с помоща на колегата Sivicar си купих комплект Видинки 9х16 по 166лв/бр с ДДС и вътрешни 9х16 по 20лв/бр.. В събота ги монтирах и тествах. Впечатленията извън пътя са отлични. На асвалт при 60км/ч има яки вибрации, но може би ако ги балансирам вибрациите ще намалеят. Сега започнах да включвам и 1-ва бавна, но това е нормално впредвид грайфера и диаметъра на гумите. Който казва, че тракторките не държат на спускане и страничен наклон не е прав!!( или просто не знае, как държат другите гуми). Гумите са не по-тежки от старите( Малатеста Кобра 265/70/16) и с доста мек каучук.
                        Ето малко снимки:

Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                          Миналата седмица ходих до Видин и с помоща на колегата Sivicar си купих комплект Видинки 9х16 по 166лв/бр с ДДС и вътрешни 9х16 по 20лв/бр.. Който казва, че тракторките не държат на спускане и страничен наклон не е прав!!( или просто не знае, как държат другите гуми).
                          Адаш, ха честито!

Много добри гуми.
                          Това за страничния наклон е доста стар мит, пуснат от хора, които никога не са карали тракторка на джип.

Една молба...
                          Дръпни им една ролетка по диаметъра така както са монтирани на джипа?!

Коментар

Снощи Миро Самурая ги мери в тъмното, хоризонтално и ги изкара 84см, но на мен не ми се вярва да са толкова големи и днес ще ги премеря отново.

Коментар

Разгледа ли тази 12-ката и как ти се стори на външен вид(много ли е широка и голяма),че скоро смятам да се обзаведа с такива.
                              Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Не можах, защото нямаше в магазина( по принцип имат, ама трябваше да ги чакам да вадят..). Разгледах същия размер, но с друга шарка и са доста впечатляващи- 35", широка 31см Ако не тежаха 38кг щях и аз да се пробвам да ги "вмъкна" в калниците
                                Но от друга страна Голди беше мерил 36" Суперсуампър Богър и теглото е там някъде...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X