Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми 9.00 / 16 спрени от производство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми 9.00 / 16 спрени от производство

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
    Колеги !!!!!!!!
    Поех анганжимент утре да проверя как стоят нещата с гумите във ВИДАХИМ !!!!!!!
    Отговори утре !!!!!!!
    Браво,ще чакаме отзивите
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Така !!!!!
      Както обещах днес ходих в ВИДАХИМ за да видя какви гуми се предлагат !!!!!
      Първо гума 9x16 висока-82 см, широка-21см,тегло-22кг (кантарчето е на Кирчо с него продава риба и не знам колко "бие" в грамажа ) 8 плата цена-166лв с ДДС

гума 12x16 висока-89 см, широка-31,тегло-38 кг (пак със същото кантарче) 8 плата цена 205 лв с ДДС

третата гума която много ми хареса е 10/75x15,3 (мисля че спокойно ще стане на 15-ска джанта) висока-73,5 см, широка-25см, тегло 22 кг,10 плата ,цена 140 лв с ДДС

И последно предложение ( за хора дето не са си пили хапчетата )
      37x16 висока-85см,широка-42см,тегло-не можах сам да я претегля ,10 плата цена-390 лв с ДДС

Дано да съм бил полезен за всички !!!
      0878 943913

Коментар

Много полезна информация.Колега ,а случайно да знаеш дали по принцип работят с куриер.
        0887632135-Краси

Коментар

Така !!!!!
          Както обещах днес ходих в ВИДАХИМ за да видя какви гуми се предлагат !!!!!
          Първо гума 9x16 висока-82 см, широка-21см,тегло-22кг (кантарчето е на Кирчо с него продава риба и не знам колко "бие" в грамажа ) 8 плата цена-166лв с ДДС

гума 12x16 висока-89 см, широка-31,тегло-38 кг (пак със същото кантарче) 8 плата цена 205 лв с ДДС

третата гума която много ми хареса е 10/75x15,3 (мисля че спокойно ще стане на 15-ска джанта) висока-73,5 см, широка-25см, тегло 22 кг,10 плата ,цена 140 лв с ДДС

И последно предложение ( за хора дето не са си пили хапчетата )
          37x16 висока-85см,широка-42см,тегло-не можах сам да я претегля ,10 плата цена-390 лв с ДДС

Дано да съм бил полезен за всички !!!
          Браво колега това е отговор на професионалист.
          Много моля всички драскачи да се поучите и да пишете смисленни неща.Това са точно гумите, който са подходящи за нашия вид дейност,и от доста време очаквах в темата да се напише и покаже точно това!!
          Благодаря колега наистина си полезен!!!

Коментар

Радвам се че съм бил полезен !!!!!!
            Телефона ми е 0878943913- Светлин ако някои иска да му проверя за други гуми да звънка имам каталога и цените на всички гуми които произвежда ВИДАХИМ
            0878 943913

Коментар

Радвам се че съм бил полезен !!!!!!
              Телефона ми е 0878943913- Светлин ако някои иска да му проверя за други гуми да звънка имам каталога и цените на всички гуми които произвежда ВИДАХИМ
              Евала колега,свършил си отлична работа,сега ако се разбере и как да си поръчаме,и става ли с Еконта направо от завода.Някой друг мераклия няма ли за 9/16 от моя край,че да легне транспорта по малко,или пък случайно някой с бус да пътува от Видин към Зарата или към Морето,че да направи хаир
              Последно редактирано от belata; 29-10-09, 20:47.
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

да обобщя за гумите на Видахим:
                9х16-височина 32", ширина 210мм., тегло 22кг., цена 166лв
                12х16-височина 35", ширина 310мм., тегло38кг, цена 205лв.
                10,5х15-височина29", ширина 250мм., тегло 22кг, цена 140лв.

Порових се в темата за теглото на гумите и се оказва, че 9х16 на Видахим е с тегло, като на 32" западна оригинална гума, но на отлична цена Ако и каучука е мек гумата е супер( и да не е толково мек тракторния грайфер пак "работи" добре).
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Цените са наполовина на вносните.Супер са гумите.Браво Сивикар
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

а 7.5х16 на каква цена са Поздрави
                    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                      Ако искаш ще спазарим мойте, почти нови са. Че аз ще се качвам на 9ки

Коментар

Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                          Ако искаш ще спазарим мойте, почти нови са. Че аз ще се качвам на 9ки
                          Жоро има ли фрапираща разлика при карането между 6.00 по 16 и 7.5 по 16 .Поздрави

Заслужава ли да сменям моите 6.00 по 16 с по големи като съм със жуков мотор
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                            Жоро има ли фрапираща разлика при карането между 6.00 по 16 и 7.5 по 16 .Поздрави

Заслужава ли да сменям моите 6.00 по 16 с по големи като съм със жуков мотор
                            Разликата е най-вече от към просвет.
                            7,50-16 са си по-височки, а и по-широки. 6,00 определено са ниски и шанса да увиснеш на дифа при не особени коловози е огромна.
                            Стандартния размер на УАЗ(знам че ти си с Газ) е 8,40-15... 7,50-16 е най-близо до него като височина.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                              Разликата е най-вече от към просвет.
                              7,50-16 са си по-височки, а и по-широки. 6,00 определено са ниски и шанса да увиснеш на дифа при не особени коловози е огромна.
                              Стандартния размер на УАЗ(знам че ти си с Газ) е 8,40-15... 7,50-16 е най-близо до него като височина.
                              Мерси Почвам да събирам пари
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Хъм !!!!!
                                Гледам в каталога сега ,но не виждам 7,5x16 маи не ги правят !!!!
                                0878 943913

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X