Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От какво са тези гуми?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От какво са тези гуми?

http://www.youtube.com/watch?v=nWMog4qRrEk някои знае ли от какво са тези гумите и джантите на тази прага от какво могат да станат. Някои пробвал ли е да слага такива гуми.Дали ще е по добре с такива гуми?

До: От какво са тези гуми?

Първоначално публикуван от roko Преглед на мнение
    някои знае ли от какво са тези гумите и джантите на тази прага от какво могат да станат. ....Дали ще е по добре с такива гуми?
    Ако спазваш препинателните знаци, ще ми е по-лесно да разделям изреченията и да им улавям смисъла, че така малко се губи
    Гумите са си от гума Щатни по размер и форма за този модел машина.....но също щатно тя е с редукторни мостове и блокажи и си е много сериозен "оффроудър", нищо че е стара и грозна, така че простото им прехвърляне на "паркетник" няма да го направи "дзвер". Ако се поровиш с търсачката, ще откриеш много информация.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: От какво са тези гуми?

много се извинявам за препинатялните знаци,обаче съм гладен и ги ям
      Ясно че гумите са си гуми,но не са щатни по размер и модел за тази машина.Това е прага,а по принцип прагите са със гуми 8,25 /20 и на задните два моста е с двойни гуми а тук гумите са еденични и по големи.Интересува ме какви са гумите в смисъл размера,от какво може да станат гуми и джанти на.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X