Здравейте,
Харесах си Bridgestone Dueler D694. Намерих си правилният размер на добра цена. Не успях да намеря тема, в която да е дискутирана тази гума. Имате ли конкретни впечатления за D694?
Интересуват ме основно следните неща:
поведението им на:
- снаг
- кал
- мокър асфалт
до каква степен са приложими за градски условия и до каква за забежки извън пътя?
живот при постоянно каране с тях предимно в градски условия
					Харесах си Bridgestone Dueler D694. Намерих си правилният размер на добра цена. Не успях да намеря тема, в която да е дискутирана тази гума. Имате ли конкретни впечатления за D694?
Интересуват ме основно следните неща:
поведението им на:
- снаг
- кал
- мокър асфалт
до каква степен са приложими за градски условия и до каква за забежки извън пътя?
живот при постоянно каране с тях предимно в градски условия

) На мокър асфалт са добри, на сняг - нямам опит още,но за мен като АТ са достатъчно добри,а и не са шумни! 3D профила си върши работата добре. Все пак това си е АТ гума и е добра ако караш повече на асфалт и лек офроуд.
) На мокър асфалт са добри, на сняг - нямам опит още,но за мен като АТ са достатъчно добри,а и не са шумни! 3D профила си върши работата добре. Все пак това си е АТ гума и е добра ако караш повече на асфалт и лек офроуд.

. Отговорът е - да, с тях съм още. Малко над 30 000 км. станаха и няма сериозна промяна в грайфера,което мен приятно ме учудва
. Отговорът е - да, с тях съм още. Малко над 30 000 км. станаха и няма сериозна промяна в грайфера,което мен приятно ме учудва . Няма промяна и в мнението ми за тях - в дълбока,мазна кал гледам да не влизам,особено сам, но ако не потъне до дифа,има шанс да излезна сам
. Няма промяна и в мнението ми за тях - в дълбока,мазна кал гледам да не влизам,особено сам, но ако не потъне до дифа,има шанс да излезна сам На мокра трева - хм! - ако е изкачване,тръгва след като я окося
 На мокра трева - хм! - ако е изкачване,тръгва след като я окося и стигна до пръст или камънак. На сняг - утъпкан са доста по-зле от зимни гуми , на неотъпкан са обаче по-добри от тях. Абе - АТ!
 и стигна до пръст или камънак. На сняг - утъпкан са доста по-зле от зимни гуми , на неотъпкан са обаче по-добри от тях. Абе - АТ! - пълно щастие няма, пък и не става да си носи човек 8 колела с гумите,щото може да има различни условия на един излет! Хубавото е,че се стига нормално до изхода от асфалта с тях(карал съм ги в дъжд по асфалт със 95-100 км/ч и долу-горе държат). И още нещо забравих - остри камъни и клони съм минавал без проблеми
 - пълно щастие няма, пък и не става да си носи човек 8 колела с гумите,щото може да има различни условия на един излет! Хубавото е,че се стига нормално до изхода от асфалта с тях(карал съм ги в дъжд по асфалт със 95-100 км/ч и долу-горе държат). И още нещо забравих - остри камъни и клони съм минавал без проблеми  засега поне! Да чукна на дърво!
 засега поне! Да чукна на дърво! 

Коментар