колеги някой може ли да ми кажи 4х98 от какъв джип мога да намеря цолажа не е от особено значение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за джанти
Свий
X
-
До: въпрос за джанти
Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнениеколеги някой може ли да ми кажи 4х98 от какъв джип мога да намеря цолажа не е от особено значениеLand Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
-
Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнениене намрих нито една джанта от джипнатоварванията на колелата са големи и за това са с пет или шест болта стандартно.....виж "голфовете" до 1.8 са с 4 дупки на главините, големите GTI-а са с 5
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнениеoffroad жигули ?...
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЩот` неманатоварванията на колелата са големи и за това са с пет или шест болта стандартно.....виж "голфовете" до 1.8 са с 4 дупки на главините, големите GTI-а са с 5
Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеНяма такова нещо. Витарата е с пет дупки и джантите стават за Самурай, Уаз, Газ69, Нива, Киа, Дайхатсу.Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...
Коментар
-
Мога ама аз искам и глезотийки искам джантата да прилича като на джип с капачка отстрани.... сещате се нали?
С фланци ще е то ама 200 за фланци минимум 600 за джанти и поне 400 за гуми става да си ебе и цената и шпера ми отказаха да ми вкарат и все на камък....
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар