Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Посъветвайте новака за гуми!! /Хюндай Теракан/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Посъветвайте новака за гуми!! /Хюндай Теракан/

Както казват руснаците - "готовь сани летом!"
    Та още от сега съм започнал да мисля за зимни гуми на моя "Хюндай Теракан"! Досега карах с оригиналните Ханкук които се водят M+S, ама май са си чисто летни - зимата боксувах като със сликове!!
    Оригиналните размери са 255/65R16. Искам по-височки за зимата, ориентирам се към 245/75R16, но с удоволствие бих приел всякакви съвети!!
    Основно се движа по хубави пътища, понякога зимата не много добре почистени (да не кажем хич не чистени от снега)!!
    Специалисти - посъветвайте към какво да се ориентирам, някой тука във форума занимава ли се с продажби на гуми?
    יעבור
    «И това ще мине»

За гуми иди при Goldy или Митко-Фулда.
    И ако може го смени тоя ник, че като го видя и се сещам за Skorpion_13 и ме избива на съдизъм

Коментар

Първоначално публикуван от disem
      За гуми иди при Goldy или Митко-Фулда.
      И ако може го смени тоя ник, че като го видя и се сещам за Skorpion_13 и ме избива на съдизъм
      Благодаря!
      А за ника - той ми е от години, в много места го исползвам - не върви да го сменям!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от disem
          че като го видя и се сещам за Skorpion_13 и ме избива на съдизъм
          и ти ли бруте?
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

за каране по пътища /дори неизчистени/ си вземи чисто зимни гуми, каквато и марка да са /с малки изключения/, все ще ти вършат работа...

аз за мен си реших да сложа всесезонни /Ханкоок Динамик Z36/, че ми омръзна това сваляне и слагане /доскоро имах 3 комплекта гуми!/...

а иначе има Гудиър зимни 265/70/15, които са много добри, но най-вероятно ще ги продам наесен...

не знам на теракана дали стават 15" джанти...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

До: Посъветвайте новака за гуми!! /Хюндай Теракан/

Здравей, аз отскоро също имам Теракан и само накратко ше ти опиша какво направих относно гумите. Веднага щом го взех ( преди 2м.) и си казвам абе зашо всеки сезон да сменям гуми, та си взех всесезонни Дънлоп - нови със страхотна шарка и докато падна първият по сериозен дъжд с сняг и познай, по пътя Самоков-София с средна скорост 60-80км/ч. започна едно занасяне едни танци и песни на народите (това се случва преди седмица). Хаиде пак четене и консултаций та до извода Гудиар Вранглер Ултра Грип - зимни и до там с проблемите. Извод: имам си два чифта гуми на обща стойност 2 700 лв. Вземи си зимне гуми дори и по нисък клас но нови ,за да си спокоен.
              Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X