Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления за гуми Silverstone MT117 Xtreme

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Впечатления за гуми Silverstone MT117 Xtreme

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
    Направо съм възхитен от гумите и мисля да взема едни за уаз-а...Реших размера им да е 33х10.50х16, но незнам от каде мога да ги закупя и цената им.Мерси предварително
    Размера , който си посочил го има в производствената листа на фирмата
    производител.....
    Фирмата вносител го няма на склад.....но все още не са получили заявените за тази година гуми.....
    Звънни на вносителите.....
    Цени....
    35/11,5/15-317лв.
    35/11,5/16-320лв.
    Подобен модел-МТ-117 Sport off-road...с размер 285/75/16....с цена
    ....255 лв.....
    Използувай дистрибуторите.....могат да корегират още малко цената....
    .....Ще черпиш....някога.....
    На бой отиват само старците!

Коментар

Това намерих в сайта на вносителите за тестваните гуми...
      MT-117 EXTREME
      • Ниско тегло – специална олекотена конструкция на каркаса дава отлично сцепление при преодоляване на кални коловози.

• Отворена подредба на блоковете изграждащи протектора за по-добро самопочистване.

• Специална смес базирана на Silica технологията за отлично сцепление и миниманизиране на неравномерното износване
      На бой отиват само старците!

Коментар

Първоначално публикуван от sergej
        верно са добри, обаче само ако и двата моста работат
        Комбинацията от мощен двигател,бързи предавки и изключително агресивни гуми в тежък терен,плюс ненормален шофьор,обикновено води до потрОшване на трансмисията...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Комбинацията от мощен двигател,бързи предавки и изключително агресивни гуми в тежък терен,плюс ненормален шофьор,обикновено води до потрОшване на трансмисията...
          Соти нищо лично ама.... :
          Колко бързи предавки.
          Колко мощен двигател.
          Това за шофера е ясно(знаеме го).
          Защо никой не казва че вентилирания двигател нЕма сила от ниските обороти та се кара с петата на газта че да се развърти и да му дойде силата.
          Куадрата беше прав в изказването за конските сили и въртящия момен. Да не обяснявам са на по-новите съфорумци че е дълго.

Коментар

Колеги,имам един въпрос,сега на уаз-а съм с bf goodrich mud t/a и не ги чисти много добре,та въпроса ми е дали тия ше ги чисти

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
              Колеги,имам един въпрос,сега на уаз-а съм с bf goodrich mud t/a и не ги чисти много добре,та въпроса ми е дали тия ше ги чисти

Като гледаш грйфера, как мислиш? Много лесно ще си отговориш на въпроса сам. Това е една от най-агресивните гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                Соти нищо лично ама.... :
                Колко бързи предавки.
                Колко мощен двигател.
                Това за шофера е ясно(знаеме го).
                Защо никой не казва че вентилирания двигател нЕма сила от ниските обороти та се кара с петата на газта че да се развърти и да му дойде силата.
                Куадрата беше прав в изказването за конските сили и въртящия момен. Да не обяснявам са на по-новите съфорумци че е дълго.
                Ми..колко...
                Макс скорост(реално измерена с ГПС):
                Бързи предавки:
                1-50км/ч
                2-90км/ч
                3-140км/ч...
                ...нататък нЕма мощност...
                Бавни предавки:
                1-25км/ч
                2-45км/ч
                3-70км/ч
                4-100км/ч
                5-130км/ч
                Това е с въпросните гуми 35х11,5х16 Силвърстоун...И скоростомера покава съвършено точно...
                Та,не знам колко нЕма сила в ниските вентилирания мотор,ама поне в този случай при спазено предавателно съотношение между гумите и диференциялите,та да е все едно с оригиналните,никой не се сети,че едно че последните са по-тежки,и второ че изпълняват ролята на маховици и колкото е по-голям диаметъра на гумата в прогресия,предавателното число на дифовете трябва да расте с 1,25:1,а не с 1:1...
                Иначе за нашите цели въртящият момент в ниските обороти е е по-важен.Верно е.Но пък и само с него не става.Трябват и коне,и обороти...
                Маркане,подготвям тунинг на мостовете,като ще сменя предавателното число от 5,39:1 на около 7,50:1,но това е друга тема...

Коментар

А браво. Ама нещо много се разминаваме с тебе.
                  Тамън ще стане Киата..... аз пък сега взех че разглобих Вранглера.
                  Ама до юни ще стане и той.
                  А за ниските и високите обороти..... КЕ те водим У едни големи камъни дето не мое да се минат с 30-40км.ч. и ще тестваме.

Коментар

Много ми е мерак да си взема от тези гуми на 16" джанти, но в тази връзка имам една молба някой от собствениците, ако не му е проблем да измери височината на гумата!
                    Защото сега с 33" влизам на косъм в гаража и искам да съм сигурен дали ще влезне или не ако ги купя?

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                      ...КЕ те водим У едни големи камъни дето не мое да се минат с 30-40км.ч. и ще тестваме.
                      Гадняр...

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                      Много ми е мерак да си взема от тези гуми на 16" джанти, но в тази връзка имам една молба някой от собствениците, ако не му е проблем да измери височината на гумата!
                      Защото сега с 33" влизам на косъм в гаража и искам да съм сигурен дали ще влезне или не ако ги купя?
                      89см.
                      Последно редактирано от Yaro; 20-02-09, 22:37.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                        ...

89см.
                        Благодаря, сега остава да измеря имам ли още 3 сантиметра над покрива в гаража

Коментар

Е то май се предлагат и 33", които трябва да са ти тамън на гаража
                          RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                            Че защо да ги сменям тогава?

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                              В България за сега няма от никой от вносителите. Ако някой разбере за по-малки от 35" да вика.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
                                В България за сега няма от никой от вносителите. Ако някой разбере за по-малки от 35" да вика.
                                Отделно,ако разбере за по-големи-също...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X