Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни гуми за лек автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Добра гума за дълбок сняг?

Благодаря!
    Към такива съм се насочил. Харесва ми че имат доста едър грайфер, та мисля и на дълбок сняг ще гребат добре.
    Днес ги видях в гумаджийницата наживо. Грайфера е около1 см.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• От: Добра гума за дълбок сняг?

Четири зими на личната ми кола изкараха "Сладоледчетата" (Sava Eskimo S3+). Нямам никакви забележки - гумите се държат изключително на сняг, меки са и не са шумни. При рязко спиране (нарочно) на мокро, малко по-рано се задейства ABS-а, но като цяло не е проблем.

P.S. Единствен дефект - не се предлагат в размер като за Черокито!
      "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

• От: Добра гума за лека кола, за дълбок сняг?

Имам опит с Дайтон, Дебица, Фулда и Ласа. Единствено от Ласа бях разочарован, може би защото не бяха чисто нови. Тези дни и аз ще купувам гуми, спрял съм се на Дебица, мисля да взема 2 зимни и 2 всесезонни за отзад, че ще сменям сегашния размер.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Мишлен Алпина 4 Гриин серията...Много леки и не са ме предали никъде.
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Debica Frigo 2 много добра гума

Коментар

Карам Мерцедеса с Фулда Кристал и имам едни резервни Фулда с шипове за по "хард" зимна обстановка, те са забранени, но за да не се обаждам на Фандъкова да идва да разрива от нас до главния път поддържам и такава готовност!

Коментар

Миналата зима си карах колата с SYRON Everest 1 Plus Натиснете снимката за да я уголемите

Име:b_everest1plus.jpg
Прегледи:1
Размер:22.3 КБ
ID:5538899 Сравнително непозната марка у нас. Турски са, но като съотношение цена/качество са много добри. Каучука е сравнително мек и в големите снегове се справяха повече от доволно.
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                  Имам опит с Дайтон, Дебица, Фулда и Ласа. Единствено от Ласа бях разочарован, може би защото не бяха чисто нови. Тези дни и аз ще купувам гуми, спрял съм се на Дебица, мисля да взема 2 зимни и 2 всесезонни за отзад, че ще сменям сегашния размер.
                  Ванка, Lassa Snowways карах четири години без да ги сменям зиме и лете. Чак на четвъртата зима се усети че не стават вече.
                  Още си имат приличен грайфер и не са се одървили откъм смес, ама бордовете са страшно напукани.
                  Предвид факта че съм ги карал и на десетина см сняг по черен път до вилата, верно с доста боксуване и напред-назад, но съм доста доволен.

Сега вече не ги намирам на пазара.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

1) GoodYear UltraGrip 8 - универсална зимна Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ultragrip8-hero_tcm2139-111839.png
Размер:153.9 КБ
ID:5538908
                    2) Nokian WR
                    3) Pirelli Winter Carving - за сняг/киша/лед Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pirelli-carving1.jpg
Размер:189.0 КБ
ID:5538910

Като за мен ултрагрипа е най-добрата зимна, която съм карал!
                    Последно редактирано от bushiDO; 19-11-13, 20:55.
                    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Там, от където ме е вадила Гудиърка, нищо друго не би. Дънлоп също са добри. Останалите съм ги минал и всички не са ми харесали, еле па разните му фулди, сави, даебици и др. Изхвърлих на боклука и 4 почти нови китаеца с грайфер над 1 см. уж зимни, та на дъжд се опитаха да ме утрепят, камоли да ги чакам на сняг.
                      Та няма, нямаааааа, добра гума под 100 лв. за зимна иде реч. Другите са от лукаваго.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Колега, Гиславед мярнах тези дни мисля ,че в Метро ...

Коментар

Привет. Гумите кито търсиш са wanli winter challenger. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WANLI WINTER-CHALLENGER S-1086.jpg
Размер:43.0 КБ
ID:5538912Разгледай цените и се абстрахирай от мненията в нета. Ако караш до 100 км/ч през зимата това са твойте гуми. Иначе можеш да видиш на скъпите гуми къде ги правят!!!! Поздрави.
                          ЛАДА НИВА 1.7
                          Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Миналата зима си карах колата с SYRON Everest 1 Plus [ATTACH=CONFIG]651923[/ATTACH] Сравнително непозната марка у нас. Турски са, но като съотношение цена/качество са много добри. Каучука е сравнително мек и в големите снегове се справяха повече от доволно.
                            Между другото, нашия човек в сервиза кара със Syron и е много доволен.. Мек каучук, шарката подобна на алпинка.. + за Сайрон-а от мен!
                            Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
                            Привет. Гумите кито търсиш са wanli winter challenger. [ATTACH=CONFIG]651941[/ATTACH]Разгледай цените и се абстрахирай от мненията в нета. Ако караш до 100 км/ч през зимата това са твойте гуми. Иначе можеш да видиш на скъпите гуми къде ги правят!!!! Поздрави.
                            Не препоръчвам да се абстрахира от мненията в нета!

Коментар

Хубаво гледайте ДОТ-а!!! Задължително да са от тази година! Има много залежали, дори от 11 година и ги бутат.

Коментар

• От: Зимни гуми за лек автомобил

От доста години зимата карам с GoodYear - като се почне от всесезонните Vector 3, та през всичките модели Ultragrip досега...
                                Безпроблемна гума - не съм закъсвал никъде по шосетата.
                                Изключително съм доволен от поведението на Ultragrip и при висока скорост - една зима се наложи по медицински причини да карам по-рисково по непочистена - с около 15см сняг/киша лента на магистралата (в почистената лента народа караше с около 70км/ч), при скорост около 140км/ч, и гумата продължаваше да успява да държи много стабилно...
                                Иначе преди години взех на жената Debica Frigo 2 за един 'суперпроходим' Шевролет Калос
                                И останах с паднало чене - жената без никакъв зимен опит обикновено излизаше първа от паркинга и правеше партина на другите.
                                Не успя да излезе първа само при около 30см сняг (калосчето започваше да бута пред бронята много сняг), та там се наложи да изчака съсед с LC да направи партина, и след това спокойно си излезе по неговите следи...
                                Да, за скорост там не може да се говори, но пък 4 нови гуми с монтажа бяха 400лв...
                                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X