Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни гуми за лек автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дайте идея за зимни гуми за лек автомобил

Взимай пак Дебица

Коментар

Не искам да карам с дебица никой ли не кара барумки
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

МИшелин Алпин три звезди другото йеб.....га
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Аз лично точно от собствен опит Мишелин Алпин не бих препоръчал на човек дори пари да ми дават, това е една прехвалена марка, която само името й е останало (лично мнение).
          през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Колега вземи си KLEBER за лек автомобил са перфектни зимната модел "криспал" много добро съотнощение цена/качество .
            ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

Колко гуми?Щото има хора дето взимат и по две.
              Debica са със старата шарка на GOODYAER (ultragrip 5).Не е лоша.
              Kleber имат нелоши модели,и са фирма на Michelin.
              В условието има цена но няма размер и скоростен индекс,а това е важно за цената.
              Аз си взех Continental Wintercontact TS830(195/65 R15). 4бр,за 479лв с монтаж с ддс...и с малко връзки де.А и ддс-то си взех,та... гледай ги и тия неща.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Няколко години карам с Континентал(всеки сезон ги сменям, че минавам по много километри) много съм доволен. Преди карах един сезон с Ласа и също съм доволен. Не съм доволен от зимни Мишлен.
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Goodrich и Kormoran са с готин мек каучук и са танкана... А, и са си почти Мишлен!

Коментар

Първоначално публикуван от teres Преглед на мнение
                    Аз лично точно от собствен опит Мишелин Алпин не бих препоръчал на човек дори пари да ми дават, това е една прехвалена марка, която само името й е останало (лично мнение).
                    Не знам колега какъв Мишелин си карал и да ли е бил истинскиНо истинския Мишелин дере и у лед и у снег и е змей и те влачи по корем у снега но има едно но колко атмосфери са напомпани.За снег и лед 1.5 атм. ти ги напомпай на камък па после шо сакашМишелин е най доброто казвам ти го от триесет години опит като камионджияПоздрави
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Мишлен Алпин е гумата за зимата.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Мишелин е най доброто казвам ти го от триесет години опит като камионджияПоздрави
                        Стария,Мишлен са добри и това е нормално-те са от високия клас гуми.
                        Висок клас са още Континентал,Бриджстоун,Гудиар...
                        Другите марки принадлежат на различните концерни,и са бюджетно ориентирани.
                        Нормално е големите марки да правят по-хубави но по-скъпи гуми,обаче това на практика не винаги е така.
                        А и гумите се оценяват по различните им параметри и универсални отличници във всички дисциплини няма.Едни дърпат по-добре на сняг,други спират по-добре...така и за всичко.
                        Последно редактирано от cecoa1; 19-12-09, 20:28.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

здравей колега,управител съм на фирма за джанти и гуми и мога да помогна със съвет,както и с цени на различните производители в даден размер...за около 90лв/бр,както си написал,предполагам,че търсиш 195/65/15

Коментар

Гудиър, някой от видовете Ултрагрип. Аз съм доволен.
                            На автомиобил с ABS и ESP слагайте 4 еднакви гуми или може да останете неприятно изненадани от работата на системите.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Аз съм най -доволен от Gislaved-мека ламелна гума,потходяща за сняг.

Коментар

Първоначално публикуван от flywheels Преглед на мнение
                                здравей колега,управител съм на фирма за джанти и гуми и мога да помогна със съвет,както и с цени на различните производители в даден размер...за около 90лв/бр,както си написал,предполагам,че търсиш 195/65/15
                                размера е 175/65/14 или 165/70/14
                                Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X