Аз лично точно от собствен опит Мишелин Алпин не бих препоръчал на човек дори пари да ми дават, това е една прехвалена марка, която само името й е останало (лично мнение).
през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
Колко гуми?Щото има хора дето взимат и по две.
Debica са със старата шарка на GOODYAER (ultragrip 5).Не е лоша.
Kleber имат нелоши модели,и са фирма на Michelin.
В условието има цена но няма размер и скоростен индекс,а това е важно за цената.
Аз си взех Continental Wintercontact TS830(195/65 R15). 4бр,за 479лв с монтаж с ддс...и с малко връзки де.А и ддс-то си взех,та... гледай ги и тия неща.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Няколко години карам с Континентал(всеки сезон ги сменям, че минавам по много километри) много съм доволен. Преди карах един сезон с Ласа и също съм доволен. Не съм доволен от зимни Мишлен.
Аз лично точно от собствен опит Мишелин Алпин не бих препоръчал на човек дори пари да ми дават, това е една прехвалена марка, която само името й е останало (лично мнение).
Не знам колега какъв Мишелин си карал и да ли е бил истинскиНо истинския Мишелин дере и у лед и у снег и е змей и те влачи по корем у снега но има едно но колко атмосфери са напомпани.За снег и лед 1.5 атм. ти ги напомпай на камък па после шо сакашМишелин е най доброто казвам ти го от триесет години опит като камионджияПоздрави
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Мишелин е най доброто казвам ти го от триесет години опит като камионджияПоздрави
Стария,Мишлен са добри и това е нормално-те са от високия клас гуми.
Висок клас са още Континентал,Бриджстоун,Гудиар...
Другите марки принадлежат на различните концерни,и са бюджетно ориентирани.
Нормално е големите марки да правят по-хубави но по-скъпи гуми,обаче това на практика не винаги е така.
А и гумите се оценяват по различните им параметри и универсални отличници във всички дисциплини няма.Едни дърпат по-добре на сняг,други спират по-добре...така и за всичко.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
здравей колега,управител съм на фирма за джанти и гуми и мога да помогна със съвет,както и с цени на различните производители в даден размер...за около 90лв/бр,както си написал,предполагам,че търсиш 195/65/15
Гудиър, някой от видовете Ултрагрип. Аз съм доволен.
На автомиобил с ABS и ESP слагайте 4 еднакви гуми или може да останете неприятно изненадани от работата на системите.
здравей колега,управител съм на фирма за джанти и гуми и мога да помогна със съвет,както и с цени на различните производители в даден размер...за около 90лв/бр,както си написал,предполагам,че търсиш 195/65/15
Коментар