Някога руснаците нямаха пътища. Сега нямаме ние. И въпреки това мисля, че си струва да имаш и комплект гуми за асфалт. Вярно е, че по-добре руски отколкото регенерат
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
А/Т гуми до 250лв/бр - молба за съвет
Свий
X
-
Да бе мамка му((( Айде да се съберем, да измислим нещо, и да осъдим държавата. Ние си плащаме като попове колкото ни поискат. Къде са пътищата обаче, а? Къде са наште стотинки? За примерно 40 години които помня, пътната мрежа от 40-60 километра в час си остана пак 40-60 км/ч. С изключение на няколкостотин километра София - Бургас и София - Варна, която стана 80 км/ч. А в същото време ме принуждават да купувам таралясници, проектирани за 120-150 км/ч. Които естествено не стават за нищо, и значи ми пробутват буклук. Който и убива.
Много кървави парите на тая обединено-демократична европа бе ... С много малка буква.
Коментар
-
Стефане, какво имаш против моите гуми не разбрах? Аз съм ги тествал многократно, за цената си нямат алтернатива. По-добри са само доста по-скъпи от тях гуми. Карах такива на Вранглера, такива сложих и на Гранда. Да е жив и здрав goldyq! И мога да ти кажа че по местата където ги карам съм съдрал 2 комплекта BF MT и един Нокиа, така че не обиждай без да знаеш. Тировите регенерати са едно, това е съвсем друго.
И пак казвам питайте goldy, той ще ви обясни. Той поне може да си позволи на неговия джип да си сложи каквито гуми си поиска, но го кара с Малатеста Кайман...както се казва, без коментар.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Т.е. регенерата за тировете го правят по по-калпава технология? Ще имам предвид))
Нема за вас Булдог, да ви светне колко струва престоя на ТИРа от гръмнала гума. Па колко струват другите ядове. Па кво може да стане като вземат да гърмят по завоите.
Вижте сега, има си принципи. Неумолими, и писани с кръв като военните устави. Дълговременната успешна работа на конструкцията НЕ Е!!! доказателство за нейната надеждност. ЕДИНСТВЕН!!! отказ в произволни условия в същата конструкция Е СТРОГО доказателство за нейната ненадеждност!!!!!!!!!!!
Пренебрегването на този принцип се нарича волунтаризъм, предприема се от хора с интелектуалния капацитет на президента Буш например, и има последствия като в совалките да кажем. Или там прочути фирми не са потрошили гигантски пари? А иначе регенерата беше мнооого качествен, кой спори?
Коментар
-
Карай си тогава руските балванки, аз ще карам с регенерат, що се пънеш. Има нещо наречено ефективност - когато една гума не върши работа за която я ползваш, значи не е ефективна. А когато освен това е и скъпа, пък не върши работа, значи освен че не е ефективна, нейната употреба не е рентабилна. И последно, ако употребата и води до ускорен износ на ходовата част, поради теглото и, и невъзможността да се балансира, то това вече е икономически и какъвто искаш там абсурд. За мен руските гуми са си това - абсурд. А Малатеста си е икономически издържано и ефективно като употреба решение, нека съм тъп.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Айде бе goldy, откога те чакаме да си кажеш мнението, все на теб се позовавам, казвам им че ги разбираш нещата, а ти не пишеш...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Имам впредвид че си авторитет, и ги разбираш нещата, нащите знания са емпирични и едностранчиви.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Щото икономически изгодно-неизгодно, затова и не са обесени регенераторите. Щото далавера ако трябва да се каже честно. А руската рулетка се играе с револвер, когато е с пистолет се казва другояче. Ако искам това просто пак ще ида на война.
Коментар
-
Аз да не ходя в космоса с тях? Може и да се скапе, (макар че до сега не съм чул такова нещо за Малатеста), ще сложа резервната и ще се прибера, но ако сложа руски гуми, съвсем сигурно ще скапя много неща по окачването, това вече не е може би, а 100% гаранция, така че руските гуми са си руска рулетка с пистолет
Като почнат да ги правят наполовина по-леки и с по-свестен, самопочистваш се грайфер, тогава ще си купя, аз не робувам на марката, просто сега не струват.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevОт 4-те модела на смимките май само третия не е зимен.
примерно на Фулда зимната е "Юкон"
http://www.fulda.com/fulda_home_en/o..._4x4_Yukon.jspпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар