Обява

Свий
Няма добавени обяви.

боядисване/пясъкоструйка джанти??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: боядисване/пясъкоструйка джанти??

Аз лично, не мога да се оплача от качеството на Вюрт. Ако се спазва технологията не би трябвало да има проблем. След ПЪЛНОТО изсъхване на преобразувателя може да се мине детайла с лилав скочбрайт за матиране на повърхността. Винаги съм бил доволен от факта, че след мазането нищо не се мие и не се чисти В крайна сметка всеки сам решава как ще действа.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
      Тоя Вюрт си е направо прехвалена работа
      За същите пара си минава пясъкуструй . На ражда вюрта ако е здрав ,на боя хич го няма !
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Не иде реч за пара, а за здравина. Какво бихте направили ме интересува, не кое не става...
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Мои двама приятели-бояджии се кълнат, че за стоманени джанти няма по-добър вариант от праховото боядисване, но те не се занимават с джипки за каляне. Аз бих тръгнал по веригата пясъкоструене - епоксиден грунд - полиуретанова боя ЗА МЕТАЛ, щото има и за мебели. При варианта с боята, последващата поддръжка на ожулена джанта е много по-лесна и евтина.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Не иде реч за пара, а за здравина. Какво бихте направили ме интересува, не кое не става...
            Аз използвам епоксиден грунд на "Спринт". До сега по здрава комбинация не съм открил (може и да има) .
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Като първи опит се спрях на: пясък, вюрт (за всеки случай), епоксиден грунд и полиуретанова боя.
              Засега държи, ще видим нататък
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

От къде мога да си купя полиуретанова боя за метални джанти? По практикер, бриколаж...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X