Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся гуми

Къде може да намеря гуми като на снимката 15" с диаметър 650мм и широки 185-195мм.С външния диаметър не мога да правя компромиси.
    Прикачени файлове

До: Търся гуми

виш kkaammaazz той има витара и и е сложил същите гуми. Ама ги пробвахме и не са май много добри, но виш го може да ти помогне.
    http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1288641910

Коментар

Първоначално публикуван от vankata__098 Преглед на мнение
      виш kkaammaazz той има витара и и е сложил същите гуми. Ама ги пробвахме и не са май много добри, но виш го може да ти помогне.
      Прав е колегата имаме витара с такива гуми.Впечатленията са ми че не са много добри,но това зависи на какъв джип ще ги слагаш?.На скалисти терени пробуксуваш ли се късат грайферчетата и са много шумни на асфалт.

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
        Прав е колегата имаме витара с такива гуми.Впечатленията са ми че не са много добри,но това зависи на какъв джип ще ги слагаш?.На скалисти терени пробуксуваш ли се късат грайферчетата и са много шумни на асфалт.
        Гумите ми трябват за бъги 4х4 за състезание.Карат се по мек терен.Издържливостта им не е от съшествено значение.Сега карам с "Кобри" и не съм доволен на много кален терен.Техният външен диаметър е 700мм. и в момента не ме устройват,за това търся 650мм.
        Интересувам се внасят ли се такива гуми и къде може да се намерят.Тази на снимката е на Унигум.

Коментар

Незнам дали се внасят но май фирмата малатеста произвежда подобни.Виж тук www.malatesta.it

Коментар

малатеста ги произвежда само на 16 цола...
            МОИЙТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ВАС СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X