т.е. - гуми за Хюндай Галопер. 
Изтекоха ми очите от четене и в главата ми стана каша
, така че моля за съвети.
Предназначение - основно за лов. Шосе около 60км., другото е през гората. За сняг и кал. Евтино и добро, все пак ще ги ползвам веднъж седмично през следващите 4-5 месеца.
В общи линии се колебая между: Кайман/Кугер/Кобра, но бих приветствал мнения за Медвед, както и едни гуми с леко тракторна шарка, били се ползвали за уаз-ки и са с размери 8,40/90/15 (к'вото и да значи това
)...на външен вид порядъчно високи (ама дали ще се пъхнат под калниците?), но и уекинко тънички.
33/12.5/15 - този размер също ми е непонятен, btw.
Та първо - какъв е максимално високия размер, който да сложа на жипката /няма лифт и т.н./ и май за сняг и кал било добре гумите да са по-тесни?
И второ - марка?
"Испанският регенерат" на Голди ми го предложиха като "английски" такъв
...гумите Сахара и др.
Благодаря предварително!

Изтекоха ми очите от четене и в главата ми стана каша

Предназначение - основно за лов. Шосе около 60км., другото е през гората. За сняг и кал. Евтино и добро, все пак ще ги ползвам веднъж седмично през следващите 4-5 месеца.
В общи линии се колебая между: Кайман/Кугер/Кобра, но бих приветствал мнения за Медвед, както и едни гуми с леко тракторна шарка, били се ползвали за уаз-ки и са с размери 8,40/90/15 (к'вото и да значи това

33/12.5/15 - този размер също ми е непонятен, btw.
Та първо - какъв е максимално високия размер, който да сложа на жипката /няма лифт и т.н./ и май за сняг и кал било добре гумите да са по-тесни?

И второ - марка?
"Испанският регенерат" на Голди ми го предложиха като "английски" такъв

Благодаря предварително!
Коментар