Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подкови за кончето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подкови за кончето

т.е. - гуми за Хюндай Галопер.

Изтекоха ми очите от четене и в главата ми стана каша , така че моля за съвети.

Предназначение - основно за лов. Шосе около 60км., другото е през гората. За сняг и кал. Евтино и добро, все пак ще ги ползвам веднъж седмично през следващите 4-5 месеца.

В общи линии се колебая между: Кайман/Кугер/Кобра, но бих приветствал мнения за Медвед, както и едни гуми с леко тракторна шарка, били се ползвали за уаз-ки и са с размери 8,40/90/15 (к'вото и да значи това )...на външен вид порядъчно високи (ама дали ще се пъхнат под калниците?), но и уекинко тънички.

33/12.5/15 - този размер също ми е непонятен, btw.

Та първо - какъв е максимално високия размер, който да сложа на жипката /няма лифт и т.н./ и май за сняг и кал било добре гумите да са по-тесни?
    И второ - марка?

"Испанският регенерат" на Голди ми го предложиха като "английски" такъв ...гумите Сахара и др.

Благодаря предварително!
    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

До: Подкови за кончето

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
    т.е. - гуми за Хюндай Галопер.

В общи линии се колебая между: Кайман/Кугер/Кобра, но бих приветствал мнения за Медвед, както и едни гуми с леко тракторна шарка, били се ползвали за уаз-ки и са с размери 8,40/90/15 (к'вото и да значи това )...на външен вид порядъчно високи (ама дали ще се пъхнат под калниците?), но и уекинко тънички.

33/12.5/15 - този размер също ми е непонятен
    Това би трябвало да ти помогне http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EE%E1%F3%E5%EC

Коментар

Много добра тема с полезна информация!

Ама все пак? К'во да сложа?

Коментар

На Галопера без лифт без никакви проблеми си стават 31-ци, примерно 31 (височина на гумата в инчове) х 10,5 (ширина, също в инчове) R15, което е горе-долу същото като 265/75 R15.

Може и 32" да стават без лифт, но не съм пробвал. А за лифт на Галопера по-добре забрави. Не ти трябва талалеж в гащите ...

От регенератите, дето си ги споменал, аз бих избрал Кайман, ако обаче става въпрос за кал. На сняг,особено по-утъпкан, или на заледен терен не бих искал да съм с никоя от изброените гуми.

За твоите цели бих карал с Goodyear Wrangler MT/R (с каквито съм и сега). Интересни ми се виждат и Cooper Discoverer STT, които са и по-евтини.

За съжаление, евтините и хубавите неща се продават на различни щандове ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          За съжаление, евтините и хубавите неща се продават на различни щандове ...

За Medved нещо или ?

А 16 цолова гума на 15-ка джанта става ли?

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
            ... За Medved нещо или ?
            За руски гуми не мога да кажа абсолютно нищо, защото нямам никакъв опит с такива.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X