Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Широки джанти и гуми за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Широки джанти и гуми за Витара

Здравейте, чак сега разбирам за този форум а съм в бранша от много години Имам една ловджийска витара и искам да и сложа много широки гуми които се показват извън калниците нещо такова от снимките(направих ги набързо на фотошоп) Интеерсува ме за какви пари моеж да се намерят такива джанти и гуми

Последно редактирано от Bez_Nick; 30-10-08, 12:57.

До: Широки джанти и гуми за Витара

Какво и скаш да правиш с нея?И наистина ли искаш ли искаш такива нископрофилни гуми?Къде мислиш
    да я караш?

Коментар

Е не чак толкова те са леко преувеличени , мисълта ми е да е нещо подобно, гумите неща да са нископрофилни защото често ходим по езера, дупки и нестава с нископрофилни, виждал съм друга витара с подобно изнесени валяци и стои много готено.За зимата е ясно че немога да сложа, но за лятото мисля да я оборудвам, и искам да знам колко пари да приготвям.

Коментар

ХАХА,ще ме прощаваш колега,ама тва е екстра за пред барчето,доколкото разбирам ти трябва практичен джип,виж ся,ще ти кажа как можеш да направиш това което искаш.Вземаш джанти 7J-8J или по широки,гледаш офсета или така нареченото ЕТ,да е не по малко от -12,най добре да е -32 http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43355 или още по изхвьрлени навьн(менгелс предлагат подобни за около 800лв),като не се изключва и вьзможността да се наложи да слагаш фланци(колегата Явор-Вромос-а предлага 38мм за по 200лв),за да може да не ти опират в подкалника или шасито,слагаш гума 285 или по голяма и правиш страхотен феис ,поради който ще се обрьщата да те гледат пешеходците!!!А сега негативите-за ходове да не говорим изобщо,проходимоста намалява право порпорционално,за около 3 месеца лагерите на главините си отиват(дано ги осетиш навреме,че инак и хьбовете заминават в конплект),разхода се покачва с 4-5л. а максималната скорост намаля,докьто се изнесеш от светофара и охлюва се шмугва в храстите(преувеличавам тука)дори и да успеееш да правиш пьлен завой без да опират -в което дьлбоко се сьмнявам амплитудата на завиване е доста смекчена(маневреността и при пьлен завой),след известно време ще се обадят и каретата,ако не ги изпревари раздатката(при положение че караш на 4H -4L)Нооооо всеки си носи крьста(автомобила си е твои ,ти си го караш,и аз моята Витара като я грабнах с флекса пьрвия пьт,и хората ми казаха че за пореден пьт затврьждавам лудоста си но на мен тва си ми харесва,не малко труд сме хвьрлили с колегите от форума за да достигнем до оптимални решения,например че за сложиш по големи(в твоя случаи ,доста широчки)гуми трябва да оптимизираш ходовата част по един или друг начин.Поздрави.
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Само да отбележа, че проходимостта не намалява, освен ако не ти се налага ди минеш м/у дървета толкова точно че вече да не ти стигнат 8 см.
          Всичко останало е вярно, но съответно малко преувеличено.
          С фланците се увеличава стабилността, сваля се центъра на тежестта.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Е не предполагах , че ще има толкова минуси за едната гъзария толкова пари после да се хвърлят сякаш няма да стане иначе сегашните са ми Kelly Safari HR 255/R15(които не са нали от най-тънките, и с тези сегашните съм нямал никъкви проблеми толкова ли е голяма разликата с другите които искам , че започват проблемите) а зимните са 225(много дървено изглежда с тях но зимата няма как...)

Коментар

Първоначално публикуван от Bez_Nick Преглед на мнение
              Е не чак толкова те са леко преувеличени , мисълта ми е да е нещо подобно, гумите неща да са нископрофилни защото често ходим по езера, дупки и нестава с нископрофилни, виждал съм друга витара с подобно изнесени валяци и стои много готено.За зимата е ясно че немога да сложа, но за лятото мисля да я оборудвам, и искам да знам колко пари да приготвям.
              Колега, ами като искаш така да ти продам старите ми гуми, за съжаление джантите вече заминаха, иначе в комплект си ги карах на Витарата без никакви фланци и лифт.Не са ми опирали никъде и със сигурност не става тромава колата с тях.Отностно стабилноста...става като тухла на пътя и няма обръщане

Гуми Toyo 295/50/15 , джантите бяха 8.5/15 - 22ЕТ
              Гумите ги продавам за 100 лв.

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

ЕЕЕЕЕ тва е било джанта мечта е брат........с едни Кугари 255 малиииииии,смятаи с фланци и -22 ет= -60,стабилна кат порше,скоро ще направя тази конбинация но с - 50(джантите са ми -12)чакам Кугара.....
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                  ЕЕЕЕЕ тва е било джанта мечта е брат........с едни Кугари 255 малиииииии,смятаи с фланци и -22 ет= -60,стабилна кат порше,скоро ще направя тази конбинация но с - 50(джантите са ми -12)чакам Кугара.....
                  Хаха дамм красиви са, сега един Самурай от С-ф обухме с тях, да си ги кара със здраве човека, аз съм с ЕТ -35 и за сега нямам нужда от фланци Като изтъркам сегашните гуми (235/75/15) мисля да взема едни 31" и да видим как ще е
                  Прикачени файлове

Коментар

супер стоят, но сега няма за кога да ги слагам, до година лятото ще си помисля пак какво да правя иначе и аз бях с такива за кал с големи грайфери, но окачването е ниско и опираха в калниците и в крайна сметка съм с обикновенни зимни гуми
                    Последно редактирано от Bez_Nick; 30-10-08, 20:42.

Коментар

Първоначално публикуван от Bez_Nick Преглед на мнение
                      супер стоят, но сега няма за кога да ги слагам, до година лятото ще си помисля пак какво да правя иначе и аз бях с такива за кал с големи грайфери, но окачването е ниско и опираха в калниците и в крайна сметка съм с обикновенни зимни гуми
                      Че защо лятото, те са М+S
                      Ако решиш обади се, цената е повече от атрактивна

Коментар

Имам джанти 8J.Днес или утре ще ги снимам и ще питам за цената.

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                          Имам джанти 8J.Днес или утре ще ги снимам и ще питам за цената.
                          А така Боби, покажи ги на колегите че напоследък нещо няма голямо предлагане на джанти с отрицателно ЕТ.

Коментар

Какво ще кажете за това?
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                              Какво ще кажете за това?
                              Даммм, интересна изглежда какво е ЕТ ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X