Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение между Тракторки,Каймани и Кугър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сравнение между Тракторки,Каймани и Кугър

Въпросът ми е коя гума предпочитате и коя е по-добра знам че тракторката е доказана с проходимоста си но всички гуми имат плюсове и минуси както и тракторката и съм за смяна на гуми и се двуумя между тези модели и за тва се допитвам до вас. Мерси предварително
    147
    Тракторки
    27.89%
    41
    Каймани
    55.78%
    82
    Кугър
    16.33%
    24

До: Сравнение между Тракторки,Каймани и Кугър

Аз съм за Кайман.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз на витарата съм слагал и каиман и кугър и според мен кугъра е по добра за кал (с тях си и счупих и хъбовете)
      [SIZE=4][COLOR=red]Искам България чиста[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Ама и аз се чудя на уаз-а дали да сложа едни кугър но са ми казвали че на странични наклони били зле, незнам дали е вярно затова се допитвам до вас.

Коментар

Тракторните за кал са перфектни но само кал комбинирано с асфалт трудна работа.Затова съм за Каймана.За кал са повече от добри за асфалт трудно но по добре вървят по него от тракторните

Коментар

Аз първоначално карах с тракторни (6,00/16 на Динамик) много проходими,но на асвалт даже опасни при скорости над 40-50, особено в завой направо опасни-граифера като че ли се огъва!Каиманите са по добрият избор за Уаза, по скъпи са ,но са устойчиви на асвалта,на сухо и в калта.В момента карам Газката с Каимани(235/85/16)и съм много доволен!Тракторните са бюджетно решение,или само за кал или за дълбок не-отъпкан сняг!
            ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Аз сега на уаз-а съм с Bf Goodrich Mud-terrain T/A и нещо не съм доволен защото не иска да ги чисти и се чудя дали и с кайманите ще е така?

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
                Аз сега на уаз-а съм с Bf Goodrich Mud-terrain T/A и нещо не съм доволен защото не иска да ги чисти и се чудя дали и с кайманите ще е така?

Шарката на BFG MT и на "Кайман" нямат нищо общо. Едното е по-универсална гума, а другото - агресивна гума за по-яка кал.
                На кал с Кайманите всякак ще си по-добре.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Залагам на Кугар,Тракторната не е за подценяване но е мнооого тежка гума,Каймана сьщо върши добра работа на всякви условия ,но за екстрем-кугар........
                  Прикачени файлове
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Допреди няколко дена бях за тракторки защото бях сложил на джипа но веднага отидоха пиниона и короната много са агресивни, за това сам на мнение че кайманите и кугара са по добре

Коментар

Кугъра е невероятен при преки изкачвания. Тя е и номер едно. Тръгнеш ли да изкачваш косо някой байр задницата ти се хлъзва до заставането на деведесет градуса и тогава или полуоска или безпроблемно качване.... Каймана при общо каране дава по-добри резултати. Сега си правя интересни опити с обръщане на посоката на Каймана (задни гуми) в обратна посока. Първите впечатления са невероятни. Гумата работи като верижен елеватор. Досега съм само на едни скъсани болтове на заден редуктор и много покорени гадни места.
                      LZ1VMH

Коментар

Здравейте! Аз пък ходих на ,,стар лозенски път,, и там с помоща на машинка за нарязване на грайфери отстраних през едно елементче на гумата така ,че да се получи нещо като тракторна шарка. Първото ми впечатление е, че гумата стана по агресивна и най-вече се чисти от калта. Просто не замазва граифера.
                        Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 01-11-08, 15:46.
                        Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

За коя гума става на въпрос?
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

През,зимата,се събрах ме,6-7 джипа,и пробвах ме,един баир,като всички бяха с различни гуми.Предлагам на следващата разходка,да направим нещо подобно,и да покажем със снимки тук във форума.И тогава ще коментира ме.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                              Кугъра е невероятен при преки изкачвания. Тя е и номер едно. Тръгнеш ли да изкачваш косо някой байр задницата ти се хлъзва до заставането на деведесет градуса и тогава или полуоска или безпроблемно качване.... Каймана при общо каране дава по-добри резултати. Сега си правя интересни опити с обръщане на посоката на Каймана (задни гуми) в обратна посока. Първите впечатления са невероятни. Гумата работи като верижен елеватор. Досега съм само на едни скъсани болтове на заден редуктор и много покорени гадни места.
                              Искаш да кажеш че посоката на задните гуми е назад а на предните напред.По ли е проходим джипа така или не?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X