Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци или минусови джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фланци или минусови джанти

Колеги, какво бихте избрали: Фланци или минусови джанти ...
    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

До: Фланци или минусови джанти

Джанти разбира се. Фланците са бюджетно решение. Въпреки че и аз карам с фланци, щото не ми се даваха една чанта пари.

Коментар

Джанти

Коментар

Сега ще видиш n-броя еднакви отговори

Джанти, разбира се.

Коментар

Досещах се, но все пак исках някой да ме изненада ... защото разликата в цената е 4 цифрена, дори ако се вземат наи скъпите фланци /май бяха в Реал Ковачев - около 500 лв./ Но при мен проблема е по скоро в намирането на минусови джанти за Тойота

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
            ... Но при мен проблема е по скоро в намирането на минусови джанти за Тойота
            Не е само при теб, и не е само за Тойота. За Нисан е същото Намирането на минусови джанти 16-ки за джип си Е проблем и то не малък. По начало предлагането е доста ограничено. Един от малкото варианти беше един модел на Fondmetal с ЕТ -15 и те не бяха от най-евтините, особено ако човек си търси джанти за гората.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз избрах джанти.
              • цената на фланците и джантите беше почти еднаква.
              • новите джанти са по-красиви
              • получаваш допълнителен комплект джанти, което си е улеснение ако искаш да сменяш често кални с асвалтови гуми. Или зимни-летни
              • в допълнение към горното, ако счупиш или спукаш джанта(лети), имаш бърз резервен вариант

Коментар

това добре, ама къде мога да намеря джанти 16" за Тойота почти на цената на фланците

Коментар

Зле е работата, колега.
                  И аз къде ли не търсих и накрая сложих фланци.
                  16" с ЕТ -35/-38 каквито на мен ми трябват няма.
                  Май всеки е минал по този път.
                  И си карам с фланците от Явор-Vromos, засега безпроблемно /9000км./

Коментар

това добре, ама къде мога да намеря джанти 16" за Тойота почти на цената на фланците
                    Драсни един мейл ей на тия или на тия и ги питай.
                    Показаните са + 8мм, но предлагат и с отрицателни офсети. Трябва обаче да им пишеш или да им се обадиш. Магазините са английски и доставката няма да е много, примерно около 30 лири.

За Дискавърито ми излязоха по 105лв парчето, с доставката и ддс-то

Коментар

Досещах се, но все пак исках някой да ме изненада ... защото разликата в цената е 4 цифрена, дори ако се вземат наи скъпите фланци /май бяха в Реал Ковачев - около 500 лв./ Но при мен проблема е по скоро в намирането на минусови джанти за Тойота
                      Аз имам нови в кашоните 8jх15 ет-25 черни цена 180 лв.

Коментар

Фланците на Wromos са 200лв., така че няма как да намериш 4 джанти на такава цена.

Коментар

Аз предпочитам фланци.
                          С фланци можеш да поставиш колелото на точното място, и така да оползотвориш всеки милиметър от калника. Не че с джанти не става, но трябва и малко късмет, щото ЕТ-то се влияе от широчината на джантата и гумата. BS е размера който гарантира реалната позиция на колелото в калника, но на повечето джанти не го пише.
                          След време пък ако искаш да сложиш гуми с друг размер, пак трябва да взимаш джанти, и пак да разчиташ на късмет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X