Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за тази гума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво мислите за тази гума?

Здравейте, търся си гуми за джипката и много се чудя какво да взема. Попаднах на тази гума:
    http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=261
    Първото което се вижда е доста ниската цена. Въпроса е до колко е добра и подходяща за оффроуд? В форума почти липса инфо за тази гума. Моля за съвет Благодаря на всички
    Светът на Владо

До: Какво мислите за тази гума?

В линка се отваря всесезонна гума......

За какъв оффроад говорим? Софт-офф с елементи на хард-BARBQ? Сигурно става като и всяка друга всесезонна гума.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Хубава гума, но за кал не става. Като всяка всесезонна.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Идеята ми е да става за сняг. В същото време да не се отчупват пърчета от гумата при каране по камъни, което май е неизбежно при зимните гуми пише: "Отлична стабилност на управление по настилки със съдържание на остри камани
        Високо сцепление в режим "off road", както и на сняг"
        Което ми е малко несъвместимо и затова питам
        Светът на Владо

Коментар

Реклами на тези гуми пишат хора коите никога през живота си не са карали нещо което да е 4х4. А понякога мисля че изобщо и на кола не са се качвали. Има теми в които надълго и нашироко се дискутират различни гуми, тяхно поведение на различни настилки и прочее. Вземи просто почети. Ама от личния си опит ти казвам че такова животно, като универсална/всесезонна гума - нема. Все някъде губиш.

Относно отчупване на парчета от гума: ако става за сняг, значи зимна, значи с по-високо съдержание на каучук в нея, което на своя ред означава че доста мека. Как от мека гума може да се "отчупи" нещо???????? И обратното ако лятна гума ще караш зимата, ще се втвърди от низките температури, и тогава можем да говорим за отчупвания.

Успех.
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Днес обикалях по центровете за гуми и се оказа, че размера гума, който търся почти никъде го няма. За сега открих само 2 варианта за моя размер.
            1-вия вариянт е Falken LA/AT, oт първия пост в темата;
            2-рия е Пирели S-ATR http://www.pirellityre.com/web/catal...logo_desc.page

И 2-те ги видях на живо. Фалкен-а е Made in Япония и на етикета пише, че е за кал и сняг. Пирелито като гледам на сайта, оставам с убеждание, че е не е много за оффроуд.
            Ценовата разлика е пренебрежимо малка (около 3лв.)
            Кое да купувам? Други гуми ми предложиха само по поръчка, ама с дълъг срок на доставка...
            Светът на Владо

Коментар

Тя цената е като на BF Goodrich AT.

Що си губиш времето с тия гуми?

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                ... BF Goodrich AT...
                +1
                Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
                  Тя цената е като на BF Goodrich AT.

Що си губиш времето с тия гуми?
                  Нямат размер като за джипката, иначе до сега да съм взел и забравил
                  Светът на Владо

Коментар

нещо горния линк не работи май, ето го:
                    http://www.pirellityre.com/web/catal...pe=CAR-SUV-VAN
                    Светът на Владо

Коментар

Аз си сложих BFG AT и съм доволен на асфалт и на кал. Зимата ще ги видя и на сняг.
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ако можеш да чакаш вземи BFG A/T и си решаваш проблемите (без сериозна кал).
                        TLC 70, 2L-T, Dobinsons - 2", BFG - M/T 235/85/16, T-Max 12000

Коментар

От: Какво мислите за тази гума?

Я да разбутам тая тема.Някой все пак взе ли и покара ли тези гуми.Става дума за фалкен .Сега нещо се чудя,че гудрича идват почти със 150 лв по скъпи.А вече наближи времето за нови гуми.Идеята ми е да се направи някакво сравнение с бфг.И най вече като износоустойчивост.
                          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Привет! Пролетта бях пред подобна дилема, бях се спрял на въпросната марка, но в един авто-сайт преобладаваше мнението, че са с ниско ниво на износоустойчивост/във всеки случай доста по-ниско от BFG-AT, то и цената го показва!/.В крайна сметка си взех Lassa Competus - AT, и не съжалявам. Успех!
                            "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                              Я да разбутам тая тема.Някой все пак взе ли и покара ли тези гуми.Става дума за фалкен .Сега нещо се чудя,че гудрича идват почти със 150 лв по скъпи.А вече наближи времето за нови гуми.Идеята ми е да се направи някакво сравнение с бфг.И най вече като износоустойчивост.
                              БФГ АТ - те просто не се износват , с времето се втвърдяват . С едни нови БФГ АТ си решаваш проблема за поне 5 години и 80-100000км.
                              Николай Георгиев 0+
                              тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X