Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nokian WRG2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nokian WRG2

Здравейте,
    Някой има ли опит или да е чувал отзиви за гуми Нокиан WRG2. Трябва да взема нещо за зимата (машинката е RAV 4 2007), и японците я дават с "всезезонни" Йокоама.
    Ще Ви бъда благодарен ако споделите мнение или дадете съвет.

http://www.nokiantires.com/tyre?id=1...n%20WRG2%20SUV

До: Nokian WRG2

Първоначално публикуван от rav4e Преглед на мнение
    Здравейте,
    Някой има ли опит или да е чувал отзиви за гуми Нокиан WRG2. Трябва да взема нещо за зимата (машинката е RAV 4 2007), и японците я дават с "всезезонни" Йокоама.
    Ще Ви бъда благодарен ако споделите мнение или дадете съвет.

http://www.nokiantires.com/tyre?id=1...n%20WRG2%20SUV

Няма как да има отзиви,според продавачите са нов модел.Става ли за сняг,за киша,с асиметрична шарка са.Миналата седмица качих такива на едно Субару.Кат падне сняг ще има отзиви.
    Причината да бъдат закупени е 100-тината лв. по-малко (на гума),от други марки.На гумите пишише "произведено в Финландия",тъй,че очакванията са големи .
    ПП и дота беше 3508,което ги прави пресни-пресни
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Много благодаря за информацията. Мисля и аз да съм от тия, които ще ги тестват .

Коментар

Наистина е нов модел.
        Нокианите са страхотни гуми. Истинската зимна е Hakkapeliitta.
        Уникално поведение на зимния път.
        WRG2 ми клони към всесезонна.

Апропо, къде намирате пресни Нокиани, че нещо им бяха спрели вноса?

Коментар

Сложих ги току що.
          Според мен са зимни, имат нарисувана снежинка . Пише "All Seasons Plus", което според мен означава, че могат да се карат при определени условия (във Финландия например) целогодишно.
          Съгласен съм за Hakkapeliitta, че са супер зимни гуми. Проблема е, че у нас през зимата пътищата са мокри и кални, а не силно заснежени. А пък колата, както се вижда, не е за дълбоката гора .
          Както и да е. Сложих ги, ще обадя мнение по-късно.
          Nokian Има в Диана и Мотоексперт. WRg2 ги взех от Мотоексперт, а Хакапелита има в Диана на 360 кинта.

Коментар

Честито! Безаварийно каране!
            И да дадеш отчет в снимки

И все пак Hakkapeliittа-та /без шипове/ са перфектните зимни гуми и за нашите условия.
            Усеща се като минеш един два пъти Петрохан или мръднеш до някой зимен курорт в кофти време.
            "Ол сезон +" на WRG2 ми звучи като универсална добавка за бензинови и дизелови ДВГ, лекуваща междувременно простата
            Все повече търговски залъгалки

Коментар

Благодаря за пожеланията! Ще дам отчет - цветно и ширикоекранно
              А за маркетинговите трикове си прав!

Коментар

215.60.16 WR G2,купих от Диана с/у 198 л.в. на брои.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

[здрасти колега гумите са супер аз ги карам на ровър и макар че са ми широки гумите 275/40/20 се даржат много добре на сняг и киша

Коментар

Големичко ти ровърчето, колега !
                    Аз съм скромно - 225/65/17. Според мен гумата си е зимна и е ОК. Ще видим, чакам сняг

Коментар

перфектна гума карал съм я на wv LT45 просто върви на всякъде мисля че NOKIAN е дъщерна фирма на MICHELIN

Коментар

Първоначално публикуван от djipa Преглед на мнение
                        перфектна гума карал съм я на wv LT45 просто върви на всякъде мисля че NOKIAN е дъщерна фирма на MICHELIN
                        Нокиан не е дъщерна фирма на Мichelin!!
                        Нокиан произвеждат изключително висококласни зимни гуми, но
                        това което излиза на пазара там не отговаря на зимните условия в други части от Европа. Производството на гуми за вътрешен пазар е съобразен с тамошните климатични условия.Поради тази причина гумите за екстремни минусови температури и дълбок сняг не се предлагат другаде освен там.
                        Повечето модели Hakkapeliitta от 3,4 до 10 (10-ката не се произвежда отдавна) влизат на пазара в България като втора употреба. Е може и да е предлагана от вносител-нашият пазар е странен.
                        Това важи и за Michelin - пример модела MX260 създаден за скандинавските страни. Това важи и за Континентал (Норв.Контивикинг) имат гама само за "там", и в каталозите се предлагат но рядко за бусове с фактор "С"
                        LZ1HRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X