Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GoodYear Wrangler AT/R на сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GoodYear Wrangler AT/R на сняг

Колеги, поизчетох доста из нета, но се опасявам, че ревютата са субективни и ето защо реших да потърся инфо от някой с опит.

Имам зимни шосейни гуми, а в момента карам с АТР на Гудиар. Въпросът ми е - някой има ли опит с такава гума на сняг - отъпкан/неотъпка/лед. Питам главно, защото миналата зима гумите за сняг бяха перфектни за шосейно каране/отъпкан сняг/лед, но на неотъпка - леф офроуд не се представяха добре. Ето защо си мисля да покарам с АТРките да видя как е, но не искам да правя компромис със сигурността.

До: GoodYear Wrangler AT/R на сняг

От изипитани шофьори в този Форум съм чул прекрасни отзиви за зимното поведение на АТ гуми, но на БиЕфГоодрич. Ако идваш на Събора, там ще са хората от Далко мотърс, официалния вносител на Гудиър, те ще могат да кажат малко чисто технически детайли.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз се надявам да сподели някой от опит, в краен случай ще пробвам и ще видя !

Коментар

Колега аз съм с такъв Good Year.Бях на почивка миналата зима и сняг си имаше доста.На отъпкан път ставаха но на "детствен" сняг голямо бутане и веселба падна.За мене тези гуми са си само за сух асвалт.
        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Такива гуми съм си избрал за Паджерото с намерение да ги карам целогодишно и имам въпрос преди да ги взема "шумят ли на асфалт и като маса/тегло как са".
          Търся гуми позиционирани м/у BFGoodrich AT и BFGoodrich LT
          Последно редактирано от Christo; 30-09-08, 13:17.
          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Аз като ги сложих след GY Wrangler Ultra Grip (която е гума за сняг) ми се сториха доста по-шумни. Сега съм им свикнал. Като им гледам шарката обаче си мисля, че няма да се представят много добре на сняг и затова за зимата ще сложа Ултра Грип отново.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
              Аз като ги сложих след GY Wrangler Ultra Grip (която е гума за сняг) ми се сториха доста по-шумни. Сега съм им свикнал. Като им гледам шарката обаче си мисля, че няма да се представят много добре на сняг и затова за зимата ще сложа Ултра Грип отново.
              Колега според мен на зимната гума е по важен каучука от колкото грайфера.ОТ ОПИТ
              0887632135-Краси

Коментар

И аз съм с това впечатление, затова и не се навивам на идеята целогодишно да карам с една гума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X