Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питам за гуми размер XXL!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питам за гуми размер XXL!

Здравейте колеги!
    Искам да попитам , колко струват гумите за пикап или джипка размер 37,, и нагоре до 44 ??
    А може ли да ме посаветвайте за марка ,? и къде мога да ги купя.?
    Предлагат ми едни 37 много леко ползвани от американски воени гуми,,дали ги бива,,?
    Искрно ви благодаря ако и ми дадете сайт с цени !

До: Питам за гуми размер XXL!

Една от най-разнообразните гами с размери е на Интерко http://www.intercotire.com/site24.php

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
      Една от най-разнообразните гами с размери е на Интерко http://www.intercotire.com/site24.php
      Благодаря ти викторе,,ама там няма цени ,,поне можеш ли да ми орейентираш за цените ,,37,,39,,,44 размер

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
        Здравейте колеги!
        Искам да попитам , колко струват гумите за пикап или джипка размер 37,, и нагоре до 44 ??
        А може ли да ме посаветвайте за марка ,? и къде мога да ги купя.?
        Предлагат ми едни 37 много леко ползвани от американски воени гуми,,дали ги бива,,?
        Искрно ви благодаря ако и ми дадете сайт с цени !

наи-вече ще ги бива за гледане.

на колко цола е джантата?

големия балон на гумата предизвиква доста неясна концепция по балансирането на колелото.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
          наи-вече ще ги бива за гледане.

на колко цола е джантата?

големия балон на гумата предизвиква доста неясна концепция по балансирането на колелото.
          Благодаря ти Пацо,,,ами да ти кажа незнам точно колко са джантите,,ама знам че старите гуми са 39.5 ,, и сега не мога д анамеря толкова големи,,ех ако намеря на добра цена защо не,,,но това което ми предлагат за сега е 37 размер малкоо ползвани,,били на военните от сащ,, за това ви моля само някой да ми запознае с качествата, и на кои коли се слагат.
          Иначе Пацо с това дето каза (предизвиква доста неясна концепция по балансирането на колелото ), би ли дал повече обясненйе ако обичаш.

Коментар

Благодаря ти викторе,,ама там няма цени ,,поне можеш ли да ми орейентираш за цените ,,37,,39,,,44 размер
            В САЩ цените не са никак високи, нямам идея колко струват размерите 37,39 и нагоре, но 33 , 34 ,35 са между 140 и 200 долара там.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
              В САЩ цените не са никак високи, нямам идея колко струват размерите 37,39 и нагоре, но 33 , 34 ,35 са между 140 и 200 долара там.
              Наистина не са високи,,и те горе долу толкова ме искат,,,,ама тук при нас колко ли ги продават !

Коментар

... ама тук при нас колко ли ги продават !
                Тук при нас просто НЕ ги продават. То често 33-ки дори няма почти никакви, та по-големи размери ли ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

До колкото ззнам с поръчка от САЩ става, но се чака доста време. Ако не искаш да чакаш , цената става доста солена (доставка със самолет).

Коментар

...Иначе Пацо с това дето каза (предизвиква доста неясна концепция по балансирането на колелото ), би ли дал повече обясненйе ако обичаш.
                    диаметъра на ръба на джантата може да се окаже малък (къс,тесен) за балансиращите тежести.
                    виждал съм с по над 300 гр. за колело опити за баланс.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

И аз се интересувам от размер над 37 на 16цолова джанта. Ако някой зне дали има нейде, освен в щатите да пише. Ства въпрос за нещо за офф.

Коментар

Над 37" освен в щатите не знам да има.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          И аз се интересувам от размер над 37 на 16цолова джанта. Ако някой зне дали има нейде, освен в щатите да пише. Ства въпрос за нещо за офф.
                          При близнаците гледах големи колела на склад.
                          Ама най-добре си ги питай.
                          0888 51 10 51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X