Обява

Свий
Няма добавени обяви.

избор на компресор!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• избор на компресор!

Мисля да купувам един компресор от тези тук ,но идея си нямам кой точно
    Искам да стои постоянно в колата т.е. да не е някой от първите 2-ва
    Мисля да го ползвам за автомобил ,ван и понякога за ловна джипка.
    Всички са с 16 цолови гуми!
    Всички ли са с изходи за 12 волта!?
    Как точно работи т.е. от къде черпи ток от акумулатора или от запалката
    EX Toyota Land Cruiser 120
    Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

имам този http://eshop.offroad-bulgaria.com/pr...f27c70bec1347a

и ще ти го продам за 100 лв защото си поръчах такъв който се монтира стационарно в колата с голям дебит и възможност да ползвам гайковерт и тн.

компресора е добър, вкл. се в запалката на колата, кабела е адски дълъг и няма проблеми да стигне до което и да е колело. ползвал съм го веднъж
    drive alive

Коментар

Компресор който се включва в запалката за мене е смешна работа. Моят пие 25 А и изобщо не е от най-мощните. Нормално, с крокодили от акумулатора.
      Пневмоинструментите не работят без ресивер. Това са още стотина кила. Или 300 ако трябва като хората.

Коментар

като дойде ще ти го покажа

иначе запалката е на 30А бошон но компресора май не е толкова мощен. напрактика вдига напълно изпусната гума 32"/10.5/15" това означава че върши работа
        drive alive

Коментар

Бушона - бушон, ами жиците на тая запалка? За кво ти е пожар под таблото. Запалката като такава пие много, обаче секунди, жиците не успяват да се стоплят и да се стопят. И гнездото е афиф.

Коментар

Е, 30 А не е чак толкова много, два по-силни халогена...нали и те са с жици...не съм видял да са особенно дебели.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

То и не всеки който е пипал въже се е обесил на него. Проблемът е известен, за кво ти е да пробваш на собствен гръб.

Коментар

стефане, хората са го измислили, аз не произвеждам компресори, само ги ползвам, няамам си представа защо и как са го направили
                drive alive

Коментар

При плътност на тока 10А на кв.мм., което е нормално за единични проводници ще е достатъчен такъв със сечение 2.5 кв.мм. за 25А. По памет мисля, че запалката е захранена с такива.

Коментар

)) За веднъж сигурно ще стане.

Коментар

Аз не съм сигурен по-скоро в самия щекер дали ще издържи...

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                        имам този http://eshop.offroad-bulgaria.com/pr...f27c70bec1347a

и ще ти го продам за 100 лв защото си поръчах такъв който се монтира стационарно в колата с голям дебит и възможност да ползвам гайковерт и тн.

компресора е добър, вкл. се в запалката на колата, кабела е адски дълъг и няма проблеми да стигне до което и да е колело. ползвал съм го веднъж
                        Този компресор е много добър избор. До момента сме внесли малко под 100 броя точно от този модел и той се е показал откъм най-добрата си страна. В Щатите същия модел е изключително популярен сред средите на собствениците на малки камиончета и селскостопанска техника. Може да работи до 9 часа непрекъснато. Разглобявали сме го - направен е перфектно и много качествено. Работи идеално от запалка, консумацията му е съобразена с възможностите на стандартното гнездо, абсолютно сигурно е че няма проблеми нито със запалката нито с щекера. Изпробван е многократно и отдавна се е доказал.
                        VPetrov.photography

Коментар

го го го,ако sly не го иска да го взема аз а?цъкни едно лс или гсм 0888 580760
                          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

За веднъж сигурно ще стане.
                            Мисля да го използвам /надявам се по-рядко/ ако при пълна кла спукам гума примерно ,да вдигне гумата и да се добера до гумаджийница!

и ще ти го продам за 100 лв
                            В София ще идвам края на февруари ,не се ангажирай с мен. Ако не си го продал на братчеда мога да го купя.

Ако не ще вземем нов ,разликата не е голяма

момента сме внесли малко под 100 броя
                            Има ли магазин в Сф някъде или да се регистрирам в eshop?
                            EX Toyota Land Cruiser 120
                            Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X