Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Fedima

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абсолютно съм съгласен с теб, обаче той първи ги тества, и освен това трупа статистика от дошли те при него за такива гуми, после голяма част от тях има отзиви, да не говорим че е и статистика процента на поправките и замените по гаранция. Така че при всички случаи знае повече от нас.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Цената е съблазнителна но като евтина жена, уж жена пък не е същото.Ако имам желание да карам за шампионата няма да предизвиквам съдбата с регенерати.Иначе е много готина гума , черна ,голяма ,също като истинска

Коментар

И аз съм с такива. Уж ги качих само за Off road състезанието в Бухово и още не съм ги свалил, тъй като все някъде решаваме да идем в последния момент на разходки извън пътя, а ме мързи постоянно да ги въртя.
        Карал съм по асфалт и 140-150 с тях, но зимата
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

като гледам мненята са повече + отколкото -

реших се да зема
          фердима 235Х 85 16" extreme ili evolution Xtreme

благодаря на всички за споделения опит
          и като ги тестна и аз ще споделям

Коментар

Имай предвид, че гумите не са за асфалт и не държат на гладко, както другите Особено на мокър асфалт са лигави.
            Не знам лятото дали ще издържат на 130 км/ч от София до Варна примерно ?!
            ... и ще ти надуят главата, макар да очаквах, че ще са по-шумни.
            И двата модела са препоръчителни само за Off road!
            За по-слaбо окачване по-добре е само Extreme. И те катерят яко!
            -------------

Коментар

Аз май се включвам малко закъснял, но за всички от София мога да кажа, че Десо от Бистрица им е дистрибутор за района и ако някой има желание да ги види или пипне може да ги види там - Десо Тунинг.
              Цените - като малатеста, според продавача много по-добри, ама регенерат!!!!????
              VITARA, SAMURAI
              FIAT PANDA 4x4 CABRIO
              RENAULT ESPACE QUADRA
              ...и едно сивикче за града...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                Имай предвид, че гумите не са за асфалт и не държат на гладко, както другите Особено на мокър асфалт са лигави.
                Не знам лятото дали ще издържат на 130 км/ч от София до Варна примерно ?!
                ... и ще ти надуят главата, макар да очаквах, че ще са по-шумни.
                И двата модела са препоръчителни само за Off road!
                За по-слaбо окачване по-добре е само Extreme. И те катерят яко!
                смисул как няма да издържат ще почната да се отлепят или ?

принципно не ме притеснява шума, то и без тва е доста шумно в ЛР като карам над 100

кво имаш предвит под по слабо окачване?

те кви са разликите м/у evolution Xtreme и Xtreme ?

Коментар

Аз съм с Малатеста Кобра, не съм забелязал да са по-шумни от BF Goodrich Mud Terain, карал съм ги лятото на дълъг път с по 120-140, не е имало проблеми до сега.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от borkozin
                    смисъл как няма да издържат ще почната да се отлепят или ?

принципно не ме притеснява шума, то и без тва е доста шумно в ЛР като карам над 100

кво имаш предвит под по слабо окачване?

те кви са разликите м/у evolution Xtreme и Xtreme ?
                    По принцип знаеш, че регенерата го караш за условията, за които не е предназначен на твоя отговорност, пък било то и най-хубавият
                    Evolution Xtreme са с по-здрав грайфер и са по-агресивни, а само Xtreme са с по-мек грайфер и не товарят толкова цялото задвижване. Ако си с лайнени полуоски, както е моята Витара, можеш да ги скъсаш одма!
                    Не знам на ЛР как са, но мисля, че като цяло са по-здрави. Той пък е доста по тежък, не знам ?!
                    Ти прецени какво ще правиш на Off road. Аз ти говоря за състезания или за големи лигавщини, както от време на време правим ние.
                    -------------

Коментар

предишните гуми на ЛР бяха 7.50 16" 12 плата и бая тежаха
                      пишеше на тях Light Truck tubless

аз принцип не се лигава ама като сложа такива гуми ква лигня ще ме хванее)

Коментар

...реших се да зема
                        фердима 235Х 85 16" extreme ili evolution Xtreme....
                        отличен изборна шарка !карам Malatesta kobra - същият грайфер и съм много доволен - най-вече извън пътя! карам ги и продължително време със скорост над 120 ине са дали някакъв дефект (друга тема е шума )
                        Някой може ли да каже нещо за теглото на FEDIMA-та , защото малатестите са си тежички !
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

Е, не са като Мишлена, но някъде 25% по-тежки може би. Като ги сменях, ги разнасях насам-натам, та от там ми е преценката.
                          А бе, вземай и карай, на са лиши гуми !
                          Дори моите успяхме да ги балансираме с по-малко от 45 гр.
                          -------------

Коментар

като гледам мненята са повече + отколкото -

реших се да зема
                            фердима 235Х 85 16" extreme ili evolution Xtreme

благодаря на всички за споделения опит
                            и като ги тестна и аз ще споделям
                            Не искам да давам акъл (щото си нямам) но за собствено любопитство - Защо този модел? А не например - Сирокко ?
                            И каква е цената на едната гума (този размер)?

Коментар

еми нямам кои зне ква причина да се спра на този модел ,стори ми се икономически най-добър и за сега тва ми го позволява бюджета, иначе Алекс бих си зел като твоите обуща

Коментар

еми нямам кои зне ква причина да се спра на този модел ,стори ми се икономически най-добър и за сега тва ми го позволява бюджета, иначе Алекс бих си зел като твоите обуща
                                Не ме разбра, аз питам от регенерата защо точно тази шарка Sirocco-то ми изглежда доста по-добре? А и наистина ми е интересна цената че може да ми се наложи да обуя Хънтъра с нещо такова (че мойте заминават на новата). Даите цена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X