Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Interco Super Swamper Bogger?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Interco Super Swamper Bogger?

естествено че съм категоричен все пак пише мое лично мнение и е на базата на ходене по състезания траял и траял екстрем.
    ако не бях ги видял с очите си едвали щях да се перча тук в форума за нещо което си нямма и понятие.
    поздрави

Коментар

пак ти казвам, става малко като в оня виц:
      "Абе, знаеш ли, тая Мадона много лошо пее.
      Що, ти да не си бил на концерта?
      А, не, ама Иван е бил и той ми изпя"
      Все пак не сме на селска вечертинка да се надлъгваме. Обикновено изказваме лични мнения базирани на личен опит. Щото аз най доброто представяне въобще някога съм го виждал от едно момче със '87 Самурай, с гуми 33/10.50/15 БФ Гудрич М/Т. По твоята логика трябва да обявя че всичко друго е боклук. Да ама става малко несериозно, не мислиш ли?
      и не забравяй правилото 90/10.
      нищо лично.
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

мисля че това което казвам и на базата на това което съм видял по траялите и си заслужава да бъде изразено
        тук в този форум и точо в тази тема а кой как го разбира сам да си прави заключение.
        естествено че си няма нищо общо с това да ли си карал такива гуми но все пак това е форум и сега има едно мнение на човек който ходи да гледа състезаниая траял и траял екстрем.също така общйвам с хора състезатели и занм и тяхните мнения а тук не става вапрос за хора дето от вчера се състезават.
        може би някой предпочитат не толкова агресивна шарка за да не трошат често полуоски а и от гледна точка за движение по асфалт е ясно коя е по добрата но за калта богера е по добрата и категорично си остава мое мнение без да съм карал такива гуми.
        поздрави

Коментар

да наричаш "боклуци" гуми които никога не си карал ми се вижда меко казано несериозно и безотговорно. дори и във форум.
          нямам какво повече да добавя.
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

за думната ,,боклуци,, съм съгласен че не и е мястото тук нека да е изтрият модераторите.
            поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
              А някой знае ли колко излиза доставката от Щатско до България на 4-5 гуми примерно?
              Около 750 $ е само доставката .Поздрави!
              "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
              Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                Дай размер и модел и ще ти кажа кога и за колко мога да ти ги доставя
                Някакъв вариант за Interco Ground Hawg 32x11.50R15LT 4 броя,цена в София или в Бургас.Благодаря Предварително!
                "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
                  Някакъв вариант за Interco Ground Hawg 32x11.50R15LT 4 броя,цена в София или в Бургас.Благодаря Предварително!
                  Съжалявам колеги, но за сега не намирам разумен канал за доставка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X