Каква е задачата в сравнението между две коренно различни гуми? Дори и погледнато от позицията, че едната е регенерат, другата не?
За да поясня, ще кажа, че пилота на един 4 и нагоре литров мотор има всички предпоставки да се справи по-добре с BFG AT, отколкото един Самурай или Нива с Кайман-ите без уговорки...
Според мене Каимана е доста по проходим от Гудрича-алл терен,обаче регенерата си е по ниськ клас ,между другото на каимана му дават че е 100% за извьн пьтя ,а на Гудрич 80% срещу 20% асвалт,както и на Кобра НТ или НТ1,така че няма база за сравнение между двете посочени гуми
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Кои гуми според вас са по добри от тези два модела Общо зето за сички терени асфалт кал и сняг.
Този въпрос просто няма отговор. Не е коректно да се сравняват гуми от толкова различен тип.
Кайманът (и другите марки с шарката на Simex Extreme Trekker) e агресивна гума за офроуд. В калта се справя добре, но на асфалт (за какъвто НЕ е предназначена) е отвратителна. Още повече, че е регенерат.
На сняг също ще е по-зле от BFG A/T (стига под снега да няма кал, разбира се).
Карам BF Goodrich A/T вече 12 000 километра но са ок на асвалт мах скороста ми падна на 140 от от 170 при 4200 оборота разхода ми се качи със 10% и е относително безшумен на песъчливокална почва и прясно разорана нива след дъжд все едно паркирвам пред нас на асвалта а за сняг ,хм на 4 януари направих Несебър Варна Русе НоваЗагора Бургас Несебър за 15 часа
не съм карал каиман но и вече няма причина
Извинявайте колеги объркал сам малко гумата е Bf goodrich T/a Mud terrain
BFG MT e по-универсалната гума от двете. И все пак е гума, а не регенерат. Ще отстъпва доста на Каймана в яка кал, но в повечето други случаи ще е по-добре.
Темата започва да се обърква.
Не че не беше збъркана от самото начало.
Сега ако започнем да пишем за Кайман vs Гудрич МТ ще стане каша.
Мисля че подобно сравнение имаше някъде във форума.
Ако няма, пуснете нова анкета.
Тази приключи.
Коментар