Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MICHELIN O/R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• MICHELIN O/R

Здравейте,
    Харесал съм си MICHELIN O/R и ме интересува дали някой от вас има впечатления от тези гуми. Незнам дали е важно, но искам да ги сложа на ЛендРовър Диско. Трябват ми предимно за кал, неоъпкан сняг и каменисти терени. Ползвам колата за изследователска работа а не за състезания.

Четох доста във форума и знам, че повечето предпочитате Малатеса и BFGoodrich... но все пак се надявам, че някой е карал и с MICHELIN O/R :-)

До: MICHELIN O/R

Първоначално публикуван от collurio Преглед на мнение
    Здравейте,
    Харесал съм си MICHELIN O/R и ме интересува дали някой от вас има впечатления от тези гуми. Незнам дали е важно, но искам да ги сложа на ЛендРовър Диско. Трябват ми предимно за кал, неоъпкан сняг и каменисти терени. Ползвам колата за изследователска работа а не за състезания.

Четох доста във форума и знам, че повечето предпочитате Малатеса и BFGoodrich... но все пак се надявам, че някой е карал и с MICHELIN O/R :-)
    Здравейте,

Аз съм карал доста с цитирания модел на Мишлен, ако говорим разбира се за Michelin XZL, те друга кална гума май нямат.

Бяха доста време щатна кална гума на Дифендъра. Не съм очарован. Доста твърда гума, сранително екзотична и скъпа за да се ползва за работа, както предполагам е Вашия случай. Няма каране на сняг (както доста МТ-та), посредствено поведение на мокър асвалт.

Определено е добре да разледате и другите МТ (mud terrain) алтернативи, а защо не и AT (all terrain) след като предназначението няма да търси високи спортни постижения.

Коментар

Именно това е гумата(от снимката)От размерите в които се произвежда, 205/80/R16,става за Дискавъри.Другата шестнайска(235/85/R16)е доста големичка и поне според мен без лифт едва ли ще я вкараш
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

може би не е много по-различна по качества от тази, която YARO ми показа, но все пак ми се струва, че е малко по-различна на външен вид.

ето тук можете да я видите:
        http://www.michelin.co.uk/uk/front/a...20060301154613

другото което ме поблазни (да си призная ) е, че е тествана на ЛендРовър.

Благодаря за коментара все пак. Беше ми много полезен.

Коментар

Това, че е тествана на определена марка (в случая ЛР) не е нищо повече от чист маркетинг. Същото като лепенките ELF на всички Рена, като че ли не могат са се карат с други масла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X