Обява

Свий
Няма добавени обяви.

запитване за гуми?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• запитване за гуми?

Здравейте купих си Опел Фронтера и се оказа че няма хубави гуми.Въпросът ми към вас е следният:Размерът на сегашмите гуми е 255/65/16 какви мога да сложа като размер така че да си остане същата и стойка .Ако може и някаква марка и модел да ми препоръчате ще съм ви много благодарен.
    Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

До: запитване за гуми?

Има калкулатори за гуми и можеш да сравниш сегашните си гуми с други размери, потърси из форума. Иначе повечето колеги карат с BF Goodrich AT. Има същата шарка регенерати Малатеста, Федима, Колуей

Коментар

С тези гуми темите са чудни.Ами кой с каквато марка кара, такива ще ти препоръча!!!Размера не е много трудно да намериш.Чети тук и се води от това за какво ще ги използваш и колко пари си приготвил.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Айде почвай да смяташ.....

http://www.rims-n-tires.com/rt_specs.jsp

http://www.avtogumi.com/
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-01-08, 18:06.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от chvora Преглед на мнение
          Здравейте купих си Опел Фронтера и се оказа че няма хубави гуми.Въпросът ми към вас е следният:Размерът на сегашмите гуми е 255/65/16 какви мога да сложа като размер така че да си остане същата и стойка .Ако може и някаква марка и модел да ми препоръчате ще съм ви много благодарен.
          Колега,след като определиш размера с дадените по-горе калулатори(понеже не казваш по-широки или тесни искаш),сподели за какво ще ги ползваш(на каква настилка),с какви пари си готов да се разделиш и може да получиш адекватен съвет
          Последно редактирано от бат'Марто; 05-02-08, 22:37. Причина: грешка
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

ima6 li taralejka 80\110 i kvi pari e

На български: ИмаШ ли таралежка 80\110 и кви пари е

Моля пишете на кирилица. Следваща публикация на маймуница ще бъде изтрита.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 05-02-08, 22:47. Причина: Латиница

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X