тъй значи от една седмица на моятя ШН съм сложил стоменени джанти MANGELS 15" с нулево ЕТ гуми Йокохама Геоландър ол терен 2+ 215/75/15 и т.н.т. сиреч борда се изнесе навън с 4.5 см от стандартния и забелезах некой промени както зли така и добри возиятя кято цяло стана некак си по мека в завойте влиза без да имаш усещането че всеки момент ще се преобърнеш през капак и на външен вид изглежда доста по добре сега злите неща една идея волана стана по твърд и една идея по големи усилия на педала на спирачката но може и така да ми си струва ,чувал съм че при такива промени се почва една по честа смяна на лагерите но искам да питам дали някой от тука присастващите има подобен опит да го сподели с мен защото във варна сумаяти и охранителиш си търкалят нивите с джанти с нулев борд с малко па малки гуми по цял ден в генгирлиците и досега никой от тях не ми е споменал да има проблеми с лагери или други подобни ,засега само се говори за тоя проблем та ако некой има нещо да сподели с мен по въпроса ще съм му благодарен айде със здраве

Коментар