Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е идеята на това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква е идеята на това?

Каква е идеята на това привързване? Да не се разбортира гумата при свръх ниско налягане? Или вместо вериги?

Последно редактирано от Yaro; 12-01-08, 23:15. Причина: Показване на снимка.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

До: Каква е идеята на това?

Ми...де да знам.Не виждам.Много е малка снимката.Дай лупа!
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

извинявам се. нещо не мога да прикача истинската картинка. ето линка:
      http://www.landlovers.pl/galeria/gal...ga_Trophy_2003

Коментар

Идеята е да е по-красиво! Макраме майна
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

"Идеята" е коланите да държат това колело за другото - нещо като двойни гуми с цел намаляване на натиска върху тресавището. Вероятно е импровизация за момента иначе биха направили недотам екзотично захващане Като гледам и джанта няма - само външна и вътрешна гума.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Aaaaaa, ми който гледа, вижда. Интересен способ.

Коментар

Нещо като това ама едното е pl другото е com

http://www.youtube.com/watch?v=OnUjE28-BCo
              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 13-01-08, 00:43.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                ...едното е pl другото е com
                Това е сериозна разлика
                Последно редактирано от Yaro; 13-01-08, 11:28.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Това е сериозна разлика
                  Е, разликата е съвсем нормална. Едното е специално мислено и правено, а другото - импровизация на екипаж по време на "Ладога Трофи".
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Е, разликата е съвсем нормална. Едното е специално мислено и правено, а другото - импровизация на екипаж по време на "Ладога Трофи".
                    И аз това казвам Това прави чест на екипажа. Понякога адекватната импровизация е много по-ценна от скъпите решения

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                      Нещо като това ама едното е pl другото е com

http://www.youtube.com/watch?v=OnUjE28-BCo
                      Готино, ама като започна клипа, забравих какво съм пуснал да гледам и чак се стреснах като се появиха джипките 16+

Коментар

Сдвоените колела са забранени от регламента. Като подемните механизми, постоянно монтирани на колата, и тракторните агрегати. А да връзваш разни неща по колелата не е забранено.
                        Освен това, понякога връзват вътрешни гуми на муцуните, на ролбара. Обикновенно четири. Хем пазят от вълната като влиза в блатото, хем после надигат мотора ако отзад вече е леко.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Сдвоените колела са забранени от регламента. Като подемните механизми, постоянно монтирани на колата, и тракторните агрегати. А да връзваш разни неща по колелата не е забранено.
                          Освен това, понякога връзват вътрешни гуми на муцуните, на ролбара. Обикновенно четири. Хем пазят от вълната като влиза в блатото, хем после надигат мотора ако отзад вече е леко.
                          Аз пуснах клипчето да се разбере каква е идеята а не колко струва и дали е разрешено от регламента.
                          Пък и има какво да се види и музиката е добра.Ако накой закъса с лодка в Искара имам телефона на тия момчета.Този пикап го разглеждах наживо не е толкова скъп.

А щом регламента разрешава да се връзват разни неща по колелата може значи и лодка да се стегне за тях.За тракторни агрегати не ми се и пише ебати пробите е имало сигурно горките хорица.
                          Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 13-01-08, 19:08.

Коментар

Те нарочно ги забраняват, за да не стане работата хептен гладиаторска. Също като амортизацията на кабините на Дакар.

Коментар

между другото в едно руско списание бях видял една статия за идеи на руснаците да си вадят закъсалите коли от снега и едната от тях страшно много ми хареса. на едно от задвижващите колела се монтира още една джанта от външната страна и за джантата се връзва единия край на въжето, а другия край за някое дърво и воала имаме си лебедка
                              Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X