Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джанти за .....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• джанти за .....

подариха ми 4 бр алуминиеви джанти със 6 отвора са обаче не знам за какъв джип ще станат днес ходих на гумаджия да разбера за какъв джип ще станат но и той нищо не каза размерите на болтовете са приблизително 140мм в средата отвора е пр 67ммето и какво пише на самата джанта 7j16н2 рсд159 ет46 RK67060/ v03 джантите са чисто нови а и друг приятел ми спомена че били май магнезиеви ще съм много благодарен да ми помогнете поздрави послеписпък знае ли си може да купя джип за джантите
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

До: джанти за .....

Дай някоя снимка, по това което си написал си мисля че са за тойота/нисан/митцубиши и подобни !
    [img]http://prikachi.com/files/1482881I.jpg[/img]

Коментар

CAR BRAND CAR TYPE MODEL d SIZE ET PCD C.B. WHEEL CODE KIT NR. BOLT OR NUT RING
      CHEVROLET TRAILBLAZER QUARK6 16 7J16 35 6X127 78.1 RK67060/E3 NK250619 N STAR M12x1.5 + STAR TOOL K19

това ли са?

Коментар

точно такива са за какъв автомобил са поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
          точно такива са за какъв автомобил са поздрави
          e, нали съм написал - за CHEVROLET TRAILBLAZER намерих ги в сайта на някакъв датски производител доколкото разбрах.

ако стават за Гранд Чероки и си решил и ти да ги подаряваш, да не забравиш кой ги разконспирира

Коментар

само за шавролет ли стават не може да не стават на друг джип си мисля

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X