Здравейте,спрял съм се на следните марки Семперит,Фулда или Клебер 195/65/15 за аудито(1.9тди)моля за вашето мнение.Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на зимна гума за кола
Свий
X
-
От: Избор на зимна гума за кола
Клебера ако е този kristal hp2 е доста добър на снях и лед.
Карах го в размер 185 65 14 на една мазда 323 и съм много доволен.
Ппродадох гумите на приятел защото маздата замина.
Той ги търкаля известно време и после си купи пак същия модел
.
За бюджетна гума се справя чудесно.Land Rover Discovery
Където е текло пак ще тече ...
Коментар
-
110Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеДобър избор са за аудито(1.9тди)а колко коня е
Коментар
-
Търсих и умувах за същия размер до скоро. Спрях се на Yokohama V905 като пари/качество, но ми излезе много добра оферта за Fuldа и ги взех. Все още не съм ги монтирал, но от опит с марката, мой и на приятели от 3-те изброени - твърдо Fulda. В моя случай намерих чисто нови никога не монтирали и току що закупения, човека май бил чужденец и купил 15-ки, а джантите се оказали 16-ки и ми ги продадоха с над 10лв. на брой по-евтино.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Да ти кажа колега аз първо нея гледах, защото във фирмата за която работя в Австрия до миналата година караха Michelin, а сега на всички коли наслагаха Semperit, но тука един гумаджия каза че са Румънски и затова се отказах.
Коментар
-
И двете съм карал и съм останал доволен.
Дайтона ги карах три зими и две лета. Последната зима не бяха на ниво, но и не съм очаквал.
Сега съм се насочил към Riken.
Познат си взе такива и е много доволен. Добри отзиви чета и из нета. Много мека гума. И много тиха за зимна.
Утре мисля да поръчвам.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
ФулдаПървоначално публикуван от dakat... Преглед на мнениеспрял съм се на следните марки Семперит,Фулда или Клебер
3-ти само много бюджетен вариант... Има други, къде-къде по-добри...Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеКалво ще кажете за Nexen и Dayton
за 90% от гумите може да се каже същото, без това да означава нищо... Тестовете - без да ги абсолютизирам, там се вижда кога, какво и как... И без КонтитатаПървоначално публикуван от белята Преглед на мнениегума, която има нелоши показатели на студен сух асфалт и на сняг. Тя е икономична и не се износва бързо
- в Западната част на континента те са еталона - господ - мастер бог...
За китайските изобщо не ми се говори...
В по-големите фирми се сменят централно, дават ти ден и час и това е... При съответния дилър/сервиз и каквото ти сложат...Първоначално публикуван от dakat... Преглед на мнениевъв фирмата за която работя в Австрия до миналата година караха Michelin, а сега на всички коли наслагаха Semperit, но тука един гумаджия каза че са Румънски и затова се отказах.
Пред очите ми имах над 50 комплекта - зимни - после летни - та така...Последно редактирано от ivied; 07-11-16, 02:06.
Коментар
-
Нито едното дядо попе.Първоначално публикуван от dakat... Преглед на мнениеЗдравейте,спрял съм се на следните марки Семперит,Фулда или Клебер 195/65/15 за аудито(1.9тди)моля за вашето мнение.Благодаря
Отваряш сайта на АДАК, гледаш актуалните тестове на зимни гуми твой размер(или около) и там най доброто е:
1. Michelin Alpin A4 - 125 лева/бр
2. Goodyear UltraGrip 9 - 145 лева/брLand Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар