Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Секретни болтове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Секретни болтове

Колко хора познавате, с автомобили за 15К+€, на които са им откраднали гумите ?!

А скоро не съм чул и на никой с евтина кола да му ги откраднат.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    И шо пишете на латински като не го владеете
    Е шо не ме оставИ да се напраа на интересен ?!
    През кура звучи мноо просташки !
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ако изгубиш секрета ,отиваш на стругар и ти прави всичко ,така направи мой познат ,а аз понеже бях тарикат ,си бях купил нови джанти с гуми ,БЕЗ секретен болт ,на втората седмица беше на бордюрни греди и гледаше небето! Та си мисля че все пак ако бях сложил някякви по дълго щях да им се радвам !
      Последно редактирано от iszs; 12-02-16, 14:23.
      Amway,BMW F 650 GS,OPEL Omega 2.6 ,Wartburg 311(1000) 63г.

Коментар

Първоначално публикуван от iszs Преглед на мнение
        ... а аз понеже бях тарикат ,си бях купил нови джанти с гуми ,БЕЗ секретен болт ,на втората седмица беше на бордюрни греди и гледаше небето! Та си мисля че все пак ако бях сложил някякви по дълго щях да им се радвам !
        Колега, а това събитие кога се е случило ?

Коментар

Първоначално публикуван от bojurishte Преглед на мнение
          Мишо...ако не е било преди 110години, дай поне образна насока къде е бил тоя магазин и как е изглеждал. Ще го издиря и тъкмо ще ти спестя едно ходене на стругар :-)
          Беше 2007 година, оттогава не съм се прибирал. А и понеже купувах доста аксесоари за колата та затова не си спомням къде беше магазинчето.
          Когато ги купувах нарочно НЕ отидох с колата, а с такси за да не ме бройнат, знам ли ги ......... Само дадох точните данни на джантите /7,5Jx16H2 май беше/ на момчето и готово.
          Сега като се позамисля май се досещам, че беше около Сточна гара и май наблизо имаше гумаджийница ......... Да, да, Сточна гара беше, а на Пиротска. Грешка.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            Съвсем хипотетично:

Какво се случва ако изгубиш ключа на неотвиваемите секрети ?
            Става това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_7245.jpg
Прегледи:1
Размер:100.5 КБ
ID:5702589 сина като докара *новата* кола ...а ама то няма секрета ...и тате намери едно подходящо желязо , нарязах го малко с шлайфчето , набих с големия чук и готово.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              Става това [ATTACH=CONFIG]851623[/ATTACH] сина като докара *новата* кола ...а ама то няма секрета ...и тате намери едно подходящо желязо , нарязах го малко с шлайфчето , набих с големия чук и готово.
              Коментара ми беше за неотвиваеми секрети.

Да кажеш как би развил секретна гайка, без ключа, в тясна дупка, в която нормална гайка се развива само с тънка вложка ?

Коментар

Не знам не съм попадал на такива ...това ми беше първия опит с такива секрети .
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Колега, а това събитие кога се е случило ?
                  Това беше преди четри години ,от тогава имам и секретен болт който представлява накъдрен кръг на самата кръгла глава,да чукна на дърво не са набелязани от специалисти
                  Amway,BMW F 650 GS,OPEL Omega 2.6 ,Wartburg 311(1000) 63г.

Коментар

Попитах защото:

Колко хора познавате, с автомобили за 15К+€, на които са им откраднали гумите ?!

А скоро не съм чул и на никой с евтина кола да му ги откраднат.

Коментар

Според гугъла, съдейки по датите на публикациите, си се крадат денонощно и неограничено гуми и джанти - https://www.google.bg/webhp?sourceid...B0%D1%82%D0%B0

Коментар

Аре стига с тоя гугъл !

На кой са му крали, наскоро, гумите в София ?

Нямам нищо против превантивните мерки,
                        но прекалявате с параноята !

Коментар

На 28-ми май 2015-та софийската полиция е хванала двама крадци на гуми с откраднатите гуми - http://sdvr.mvr.bg/prescentar/buletin/20150602.htm

Според Гугъл един ден след това на 29-ти май 2015-та в Младост 1 до Т маркет някой от субару форума си е намерил колата без гуми - https://www.google.bg/webhp?sourceid...fe=off&start=0

Мързи ме да се регистрирам във форума на субару за да прочета цялата тема ама май тия не са ги хванали.

Иначе гледам тука - http://m.profit.bg/news.php?id=137418 за 5 дена април 2015-та 48 случая в цялата страна има и в София съдейки по цитатите от Второ РУП.

Сигурно и по-скорошни ще има.

Коментар

Абе стига с тоя гугъл !

София е 2 милиона, и това, че некви наркомани крадат гуми от кола за скрап, не е отговор на въпроса който зададох в предните ми постове.

В провинцията може и да има подобни случаи от некви объркани крадци, дето не са помислили, че могат да попаднат на страдащ от безсъние, изтрещЕл бивш военен, дето са го уволнили от паркинга, и за дребните които биха взели, не си заслужавт да ги гръмнат.

Тия дето имат ресурса да вземат "скъпите" джанти не се интересуват от тях.

P.S. И, честит Трифон Зарезан !
                            Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 14-02-16, 20:31. Причина: P.S.

Коментар

Хахахахахаха е добре направи ми вечерта.

Значи колеги купувайте скъпи гуми, скъпи джанти и скъпи коли за да не ви ги крадат. Да кажем не на параноята и секретните болтове А и не ходете в провинцията при апашите аматьори Ехехехехехе...

Коментар

Доста се е поспорило в темата за или против секретни болтове.
                                Моето мнение е че, по добре да ги има - "покрито мляко, котките не го лочат", а по въпроса кой кави болтове използва наскоро след порблем с този вид секрет

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pic_391.jpg
Прегледи:1
Размер:91.1 КБ
ID:5706464

затегнаха ги с пистолета преди да реагирам и смачкаха на секрета изпъкналата част.
                                В гумаджийницата видях че се продават и български. Без да му мисля казах на момчетата да ги слагат, за което не съжалявам.
                                Впоследствие след справка в Гугъл и разглеждане на продажната опаковка установих следното - стоманата от която са произведени е качествена, на кутията има посочен номер на секрета, тоест ако се загуби може да се поръча нов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X