здр колеги искам да попитам сега ще карам с такива гуми колко трябва да ги помпя колко налягане ще трябва за гумите на джантите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гуми silverstone mt 117 xtreme 35/10.5 R 16
Свий
X
-
От: гуми silverstone mt 117 xtreme 35/10.5 R 16
Този модел гуми позволяват ниско налягане.Аз на Патрол ги карам до 1.5 на 8-ци джанти и нямат грижи.Пробвано и от приятел пак на патрол ги кара на 1.2 предни и 1.0 задни.Зимата проходимоста им се увеличава правопропорционално на спадане на налягането.Борис 0888 999 едно едно9
PATROL Y260 RB30S
Коментар
-
На джанти 7j ги карам на 1.3 атм , като преди това ги държа продължително време напомпени на 4 атм . Досега нямам разбортирана гума , но разбира се трябва да се внимава . При по ниско налягане от 1.1 атм и движение със скорост над 50 км/ч , колата става нестабилна в завой и тогава вероятността да разбортираш гума е много голяма .VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениекато преди това ги държа продължително време напомпени на 4 атм .Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobkata16v Преглед на мнениеБакалов горните налягания са от на Мето Патрола,а смятам знаеш че не кара с 50, аз просто дадох мнение как карам моите гуми на тежко трофи . Имало е случаи съм ги пускал до 0.6 и съм карал без да ги разбортирам , но трябва да се внимава
VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар