Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за намиране/внос на гуми (само в Америката се продават засега)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за намиране/внос на гуми (само в Америката се продават засега)

Здравейте, колеги
    искам да обуя Терано 2 2,4 с КАЛНИ 215/85/16 ...
    Гумата която съм избрал е новият Cooper Discoverer Stt PRO
    Представиха ги 06.15год. и уви никъде в Европата ги няма.
    Идеята ми е ако има някой, който внася коли или части в контейнер да се включа и аз..
    Марката е избрана на 99% но приемам предложения и за други НЕ регенерати като:

НЕ искам 235/85/16 - НЕ са за моя джип...

НЕ искам 31/10.5/15 - муден ми е и натоварват предницата

НЕ искам 30/9.5/15 - продадох новички такива, ниски и широки за мойте нужди

Ако някой има желание да помогне може да пише на лични или да се свърже с мен по телефона 088 66 седем 6666 Радо
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от radones; 07-09-15, 21:14.

От: Помощ за намиране/внос на гуми (само в Америката се продават засега)

Като гледам на какво си се хвърлил-едни BF Goodrich Mud Terrain T/A KM2 ще са ти супер. Не много агресивна шарка, но достатъчна за среден офф. На снимка двата грайфера доста си приличат.
    Има всякакви размери.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колега... 215/85/16 BF Goodrich Mud Terrain T/A KM2 НЯМА

Коментар

Официален вносител са Диа.., срещу пари не мисля че биха отказали да внесат нужният размер. Не виждам нищо по-специално в тази гума, освен размера й, той от своя страна би носил само главоболия, при тежък офроуд някоя гума може да се повреди и после какво правим.

Коментар

Hankook Dynapro MT като гледам го има за този размер и цената не е лоша. Ако отидеш на 245 75 там има доста по голям избор.
          Land Rover Discovery
          Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Точно тях продадох и то в 30х9.5х15..
            Диа.а не се обвързаха с доставка.
            При тежък офф всяка гума се наранява.. Тази има по-голям страничен борд от което е по-уязвима...
            Джипа се кара за лов на терен с глинеста кал, рядко имаме камъни..
            За да отворя темата се подразбира, че съм прозванил основните вносители на гуми...
            Очаквам постове : 08хх уухуху "ганч0" вносител на гуми (шеф на фирма, или такъв на отговорна позиция) ще помогне
            или 08хх ууухху "Иванчо" събира си стока от америка, пич е и ще свърши работа.
            Мерси.

Коментар

Ей на колегата е там и праща различни неща: Axel Zaimov
              Дано съм помогнал.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

Колеги , вече в Германия има BF Goodrich MT / KM 2 и то доста размери.

Коментар

Не точно същата гума но, лесно ще я доставиш до БГ http://www.barzgumve.com/product/Hankook/85/16/R-239268

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Не точно същата гума но, лесно ще я доставиш до БГ http://www.barzgumve.com/product/Hankook/85/16/R-239268
                    Три пост-а по горе съм писал че продадох същите гуми...

Първоначално публикуван от stoqn_ganev Преглед на мнение
                    Колеги , вече в Германия има BF Goodrich MT / KM 2 и то доста размери.
                    Пет поста по-горе съм отговорил, че тази гума не се предлага в 215/85/16

Благодаря и на двамата

Коментар

Първоначално публикуван от radones Преглед на мнение
                      При тежък офф всяка гума се наранява..
                      Така е но в единия случай отиваш до магазина и си купуваш нова, в другия не си караш колата неизвестен период от време щото чакаш някой, някъде да ти уреди гума от другия край на слънчевата система...
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Не ми се влиза в дебати относно наличностите в Бг. 3 месеца чаках прословут доставчик с жеско име за внос на супер масова 31х10.5х15. Отговора бе ами ние калните гуми началото на лятото ги зарежадме....
                        Мерси за съвета все пак .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X