Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви джипови зимни гуми за асвалт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви джипови зимни гуми за асвалт?

Поради липсата на достатъчно мнения за чисто зимни гуми за нашите джипки, а хората които не карат офроуд не са малко в този форум, предлагам колегите, които карат такива да дадат мнения /демек тия с паркетниците като мен/ . Става дума за гуми с които да се качиш да покараш ски, да отидеш на др. край на България, без да се притесняваш, че времето ще е кофти и ще вали сняг. Аз лично съм се спрял на БФГ Уйтер Слалом, щото цената ме устройва, но ще е добре да чуя някой и друг отзив за тях. А и не само за тях...
    Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
    WSBO

До: Какви джипови зимни гуми за асвалт?

Ало... паркетниците... къде се изпокрихте, бре?
    /Надявам се никой да не се обижда.../
    WSBO

Коментар

Със сигурност има и по хубави,но тези за цената си според мен дават повече отколкото струват.Карам ги втори сезон на сузуки витара и се държат много добре на мокър и хлъзгав асфалт .Извън пътя също стоят добре-ходя на лов със сузукито,даже учудващо и на лека калчица ги бива,все пак са гуми за сняг.Даже сега ако не успея за фронтерата да си намеря BF Gogrich A/T ще си купя пак Winter slalom. Дано съм ти бил полезен.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

За паркета без да се замисля бих препоръчал мишлен. Ако няма - Гудиър и Фулда. Марковото си е качествено.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Благодарско на отзовалите се колеги! След съответното издирване /нямаме в момента... трябва капаро... ДОТ отпреди 3 год., некви страшни цифри и т.н./ се спрях на Гудрича, пък то ще си покаже - специални благодарности на колегата Sineto - ти наклони везните!
          WSBO

Коментар

За мен всички зимни гуми с еднакви показатели (скоростен индекс,размер и др.) са еднакви.Просто по известните като Мишлен и др. са по износоустойчиви.
            M.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X