Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнения за LINGLONG 205/70/15-R620

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мнения за LINGLONG 205/70/15-R620

здравеите колеги,
    доста се рових,но нищо не намерих и затова ще помоля за вашите съвети и мнения тук.
    от скоро си имам КИЯ спортидж и искам да я обуя с нещо новичко.спях се на китаиците заради финансовата гледна точка иначе знам какво да взема.така като гледам имат данни тия гуми,но вашите мнения ще са ми от полза.и наи важното е ДАЛИ СА РЕГЕНЕРАТ.

От: мнения за LINGLONG 205/70/15-R620

Здравейте колеги.
    Ако някои се интересува,взех китайците.Не са регенерат и се представят прилично в калчицата.Тези гуми нямали регенерат.Не съм ги тествал в по тежки терени,но за разходка из гората и по реката са супер.Недостатъка и е че са доста шумни над 60км. Като цена-качество аз лично съм доволен.

Коментар

От: мнения за LINGLONG 205/70/15-R620

Благодаря за информацията. Не знаех, че има такива гуми. Гледам, краднали са от BFG AТ/KO шарката, ама без ламелите:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lingLong.jpg
Прегледи:1
Размер:244.9 КБ
ID:5653366

Из нета излиза, че е китайска държавна фирма за гуми от 70-те години още. Не са регенерат. На "УАЗ Патриот" и на "Лада-Кранта" руснаците ги слагали в завода. По руските форуми общо взето ги плюят.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X