Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми 7.5х16 - какви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми 7.5х16 - какви?

Здравейте и поздрави от vwclub-bg.org

Трябват ми гуми с посочения размер (7.5х16). Джипката се кара 50/50 по асвалт и оффроуд. Под оффроуд имам предвид по черни пътища и понякога в кал. Прочетах няколко теми за Lassa OK-144, също така съм се спрял и на Lassa LT/A (на снимката). Вие какво ще ми препоръчате? Желателно е гумите да не са много шумни на асвалт ако е възмжно

Това е джипката

Благодаря!

едит: Можете ли да ми кажете този размер 7.5х16 на кой размер отговаря(215/75/16) примерно? Сега загледах и Lassa Competus 4х4. За тях има доста информация, но размерите ме притесняват
    Последно редактирано от GodLike; 07-11-07, 13:31.

До: Гуми 7.5х16 - какви?

50/50 асфалт/офроуд за мен си е чист офроуд, ако се има предвид съотношението изминати километри...

7.50х16 като широчина на протектора е 192мм. Диаметърът е м/у 31 и 32" /зависи от грайфера / ОК144 определено са шумни за асфалт...
    Компетус-а реално е шосейна гума с претенции за всесезонна...

ЛТ/А е копие на Мишленския грайфер. Не съм я ползвал, но сигурно също не оптимален вариант за асфалт...

Ако ще се слагат на Г-класа от по-старите, може да се насочиш към размер 235/85/16 - например Гудиър МТ/Р... Въпрос на финанси...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X