Кажете си мнението
Здравейте отново на всички,наистина темата е доста изчерпателна поздравления,изкам ди ви питам;След дълго търсене на много добри гуми попаднах на фирма която произвежда почти всякакъв вид,по интересното е аз имам Лада Нива в тази фирма имаше гуми за трактор (предни)16 цола които стават за нивата и дори са много по леки от оригиналните руски гуми а всъщност са с много голям грайфер,въпроса ми е какво ви е мнението ако сложа такъв тип гуми
Здравейте отново на всички,наистина темата е доста изчерпателна поздравления,изкам ди ви питам;След дълго търсене на много добри гуми попаднах на фирма която произвежда почти всякакъв вид,по интересното е аз имам Лада Нива в тази фирма имаше гуми за трактор (предни)16 цола които стават за нивата и дори са много по леки от оригиналните руски гуми а всъщност са с много голям грайфер,въпроса ми е какво ви е мнението ако сложа такъв тип гуми
, а Купърите на 2/3 от наклона "умряха". трябваше да се засилва от окло 10-тина метра за да се качи
?. Скоропостижно Купърите /с 400лв. назад/ отидоха при нов собственик.ФАКТ. Интересното е, че и Йокохама Геоландер /в случая 16 цоловата/ се доближава до Максис но само се доближава в калта, подобни обстоятелства подобният резултат само че на кал - Максисите се чистят по-лесно . Като недостатък на Максисите отчитам също и недоброто сцепление на страничен наклон особенно при кал.На асвалт е шум и чудо все едно се возя в камион или автобус отпреди 20години. Липсват в по-малък размер подходящ за този автомобил примерно 31, иначе гумата е много добра. По 10 - тобалната оценка 8,5 примерно.Преди време ползвах руски "Я"-та учудващо но доста прилични резултати / като изключим че са с вътршна, тежки , не се балансират и т.н. но за тежки ниско скоростни терени са Ок, това изключва състезание разбира се/. Поздрави и бъдете живи и здрави
Коментар