Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безконтактен монтаж Blue Light в Радиал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Безконтактен монтаж Blue Light в Радиал

Радиал предлагат някакъв баланс на гуми с безконтактен монтаж (със или без Blue Light):

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:333.jpg
Прегледи:1
Размер:78.6 КБ
ID:6051907

Отивате на "Смяна и ремонт на гуми и джанти"

Някой има ли идея дали си струва двойната цена за безконтактен монтаж? А този Blue Light що за животно е?

П.П. Карам Мицубиши Монтеро Спорт, което е към 2700кг по спомени (ако това има някакво отношение).
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-04-14, 19:07. Причина: Линк

От: Безконтактен монтаж Blue Light в Радиал

Нещо не мога да го свана,никаква идея колега.

Коментар

Върти ми се една идея - без визуален контакт на клиента с процеса на монтаж, че иначе ще иска да бие монтажника.
      С блу лайт - визуален контакт обаче на индиго-виолетова светлина, да не вижда баш много от процеса, от там и по-скъпо.
      Най-скъпо е на дей лайт, че боят е неминуем, баш в този сервиз.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

хахаха

Май за това иде реч:

http://www.bluelight.corghi.com/default.php?t=site&pgid=3

https://www.youtube.com/watch?v=1T_L0QHzfgE

Като пишат "безконтактен" си представям робот да сваля гумите на колата Освен качени на ръка на подобна машина какъв друг начин за правене на баланс има изобщо (простете невежството ми)?

Коментар

Първоначално публикуван от TheGrave Преглед на мнение
          ...Освен качени на ръка на подобна машина какъв друг начин за правене на баланс има изобщо (простете невежството ми)?
          На времето бях пускал в действие една допотопна машина, при която автомобила се вдига на крик, гумата се завърта с един конус, допрян до гумата както си е на автомобила.
          На купето се залепяше с магнит вибродатчик.
          Вибродатчика дава сигнал за нивото (грамажа), а стробоскоп светва в момента, в който сигнала е най-голям.
          Абе що годе вършеше работа... Но само за допотопни коли
          Последно редактирано от slowtraveler; 05-04-14, 11:21.
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Да споделя какво се случи вчера. ГТП-то в сервиза им под моста Чавдар се прави от едни на вид дърти шмекери, но не ми направиха проблем (аз си знаех, че съм изряден и документално, и технически). В другия им сервиз на Сливница обаче цената е 5лв надолу (35 срещу 40) и го правят едни млади свестни момчета.

На автомивката малко си оставиха ръцете и се наложи да позабърсвам с парцала като изсъхнаха капките. Уж изглеждаше, че се стараят, но може би аз не попаднах на правилния човек.

Баланса мина много добре. Помолих ги да топнат 4-те гуми - на 1 изпускаше винтила и го смениха (последва повторна проверка). След това я качиха на тоя лазерен уред - имаше 2 гуми за корекция. Очаквах сметка от порядъка на 140лв (30лв на гума 16 цола според ценоразписа им), вместо това гледам 60?!? Като цяло много доволно, но доста се чака. По-добре другият им сервиз да се пробва - още не е толкова популярен като че ли, а и са нови момчета и гледам, че си дават доста зор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X