Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Летни гуми какви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Летни гуми какви?

Поздрави колеги,ще купувам летни гуми и ми се ще да са от висок клас,гледах класацията на ADAC от миналата година, но за съжаление няма да карам колата си в Германия (предвид пътищата).Размерът е 185/55/15 понеже са леко по–ниски искам да обърнем внимание и на здравина на гумата откъм дупки.
    Та.. спрял съм се на Continental premium contact 5 , Dunlop BlueRESPONSE ,Michelin energy saver + , също ме интересуват и други предложение,ако имате опит с някои от гумите споделете,споделете и мнение за други подобни гуми и като цяло от какво сте наистина доволни.
    [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

От: Летни гуми какви?

Имах същия проблем преди месец и след доста четене по форумите се спрях на Continental premium contact 5 и Dunlop BlueRESPONSE. Понеже във Варна, Континентал в размера, който търсих нямаха, се спрях на ДЪнлоп. За месец каране доволен
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз също съм се насочил към Dunlop,обаче ме притеснява единствено,че до колкото разбрах е малко по-мека самата гума и тъй,като ще е по-нисък профил да не стане фал в някоя дупка.
      [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Какво общо има носи моста на натоварване и усилването на самата гума с това колко е мке каучука и?
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X