Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-подходящи гуми за Уаз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-подходящи гуми за Уаз

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
    Здравейте! Аз карам УАЗ-а с Каймани и за калта съм доволен, но за снега не са подходящи. Колкото пъти излизахме тая зима - все доникъде. Всякакви джипове с други гуми си ме задминаваха с лекота. Сложих блокаж отзад- имаше подобрение, но в общи линии си се заравяше. Замислям се за АТ на БФ Гудрич 33''х12,50х15 или нещо подобно за зимата. Ако има колеги, които са карали с такива или други гуми освен гореизброените (само за УАЗ говорим), моля да споделят своя опит.
    Аз сложих Good Year Wrangler и трябва да ти кажа че за сняг са перфектни бият и кайманите и кобрите но за кал са малко слаби трябват им повече обороти за да се чистят.
    0896-85-69-86
    0876-38-17-17

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Прав си! Само кажи за коя по точно зима и за кой по точно терен през зимата. Става ли въпрос за шосето стават....
      ем и за дълбок сняг стават тия дена правих малко тестове на уаз-а и се справи добре с гудрича но не взех цифровия да снимам да ти покажа.За мен гудрича са добри гуми доволен съм от тях.а и гледам в vbox7.com там офроуд някаде в русия се са с такива гуми

Коментар

Първоначално публикуван от doktorad Преглед на мнение
        Аз сложих Good Year Wrangler и трябва да ти кажа че за сняг са перфектни бият и кайманите и кобрите но за кал са малко слаби трябват им повече обороти за да се чистят.
        Wrangler MT/R са чудесни гуми за доста широк диапазон от терени, с изключение на наистина яка кал, където си трябват агресивни "копачки".
        Ние не сме неутрални!

Коментар

има едни гуми за руската машина >>>>> "ТРАКТОРКИ" СТОМИЛ...копачки , катерачки , снегоходки , луноходки....
          МОИЙТЕ ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ВАС СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...

Коментар

Първоначално публикуван от uaz469 Преглед на мнение
            има едни гуми за руската машина >>>>> "ТРАКТОРКИ" СТОМИЛ...копачки , катерачки , снегоходки , луноходки....
            Знам че са много яки гуми но предпочитам да зема такива за зимата.Сега оставам с мойте си гуми а може да помисля и за кугър или кайман е поне за лятото пък за зимата тракторки .Ако не се лъжа на сашо дирката са стомил или не?

Коментар

ти вземи го раздвижи тоя джип...паркетник...да усети и тои малко тиня и кал

Коментар

Е мене дадат ли ми да го раздвижим какво ше стане.А бе честно да ти кажем много сам доволен от него мое да го земах за 2500 с счупен заден диф ама тва ми трявбаше сложих шперц и нещо боя ролбари и така.Аз обмислях вариянта тая събота ако ходи бате ице некаде да го изкарам и да го накалям яко ама още го обмислям.

Коментар

Колега,а ще споделиш ли нещо за страничните наклони?Как се представят?

Коментар

колега няма какво да споделям ти си наблизо запали си джипа и може да си направим един дуел и тогава пак ще си говориме...(доста хора са разплаквали с гуми за по-няколко хиляди лева)

Коментар

колега няма какво да споделям ти си наблизо запали си джипа и може да си направим един дуел и тогава пак ще си говориме...(доста хора са разплаквали с гуми за по-няколко хиляди лева)
                      Просто питам,интересно ми е.
                      П.п. в момента нямам джип/продадох го,но кат взема друг сьс сигурност ще дойда.

Коментар

Темата е с по задна дата. Интересно е как се променят мненията на хората в годините. Хубаво е всеки да сподели има ли промяна в усещането за подходяща гума.
                        Примерно на мен на последък ми харесва тракторната шарка на Вида в размер 9R16 .
                        LZ1VMH

Коментар

Недей, че ще стане бой за богерите.

Коментар

От: До: Най-подходящи гуми за Уаз

Здравейте, намерих си много изгодно гуми Кумхо 33х12.5х15. Проблема е, че незнам как могат да се сложат на Уазката. Какви джанти ще са ми нужни за да паснат. Калниците така или иначе ще се режат. Благодаря за отговорите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X