Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешно, пристъргване на джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спешно, пристъргване на джанти

Нагласьов е виден професор бре, не коефициент !
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Пък по Врачанско има един специалист - КаламИсан
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Промените по централния отвор на джантата, ако не се направят много вещо, довеждат до невъзможност за балансиране, поне на обикновена машина за баланс на гуми. Ругатни по адрес на калпави стругари има и в този форум.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Промените по централния отвор на джантата, ако не се направят много вещо, довеждат до невъзможност за балансиране...
          Ба!... Слагаш 4бр МалатесЛа Кобра и "заспиват"...

В интерес на истината, правих една подобна корекция на централен отвор на джанти от РАВ4 да станат за Санта Фе 1 и нямаха абсолютно никакъв проблем с баланса... При това с шосейни гуми и магистрални скорости...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

При права джанта закачането върху струг е общо взето безпроблемно, даже без кой-знае какви заигравки. Чистата табота е да се направи фланец с отворите - така ще се центрира възможно най-добре като се подпре със седлото с подходящия център на него и после се стегнат болтовете. С две думи - читаво струговане не би трябвало да е проблем, ако го прави някой, дето смее да се нарече стругар. То за мен не е велико предизвикателство, без да имам никакви претенции, значи за да омаже работата конкретния трябва да е откровен мърляч.

А дали струговането на конкретната джанта е удачно или не си е съвсем отделен въпрос.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като продължение на тезата на Sparkybg бих казал , че централният отвор на джантата може и да е леко "хлабав"-ми защото болтовете я центрират.И те са носещите усилието.
              пс А за майстор Калама си е вярно.
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                Абе понеже си учил във ВМЕИ значи си много наясно какво е коефициент Ку. Та със съответна стойност на въпросния коефициент нещата и като сметки ще излязат! ........ Ама па е гъзарско, А?

п.п. За тези дето не знаят. Коефициент Ку е така нареченият "Коефициент на удурдисване".
                Поздрави от ВМЕИ "Ленин".
                Беше преди десетина години и още не му знаех всичките номера на един колега дето учил на времето ТУ ама в СССР . Трябваше да се правят едни детайли на струг гледам аз чертежа и никъде не пише от каква стомана трябва да се изработят . Питам го тия детайли от какво ще ги правим той погледна бегло чертежа и ми каза за това руснаците дават стал КП и отпраши на някъде . Почвам да си чеша аз главата каква е тая стомана КП и малко ми оставаше да отворя справочника като колегата пак се появи покрай мене и викам абе пич каква е тая стал КП ? Той ухилен до уши вика какая папалас .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X