Здравейте колеги, някой знае ли къде мога да си занеса основи и да ми направят качествен регенерат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде мога да си направя регенерат?
Свий
X
-
От: Къде мога да си направя регенерат?
Дали преди да пусна темата не съм го написал???
Резултатите, които излизат са за товарни и автобусни гуми.
Явно регенерат на джипове никой никога не си е правил.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
Мерси ще ги проверя, намерих ги в нета, фирма "Ванина", един приятел ми каза да проверя и в Примекс, също правели качествени регенерати на много размери.Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеДо колкото чета в един друг форим, фирма ванин, прави регенерат, само трябва да си занесеш основите..
Защото камионски регенерат, като се разровиш правят под път и над път, ама за малките цолажи (15 и 16) няма информация.Последно редактирано от АлКБ; 19-07-13, 23:05.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Коментар
-
Благодаря, а да ми кажеш къде се намира този човек. И дали има избор на вида грайфер или прави само една шарка?Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеЗвънни на 0887971857 Динко Червенков,при него си правих кални гуми за дрегела от аватара.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Коментар
-
Има една друга фирма диана, но не знам при тях как стоят нещата.. Евентуално и те биха се съгласили, че на тези времена...
Звънкай им на ред.. Успех!
Но и да знаеш, че много негативи има с регенератите.. В един момент ще излезе по-добре нови някакви отколкото регенерат.. Вибрации, дисбаланс, кофти каучук.. Да не излязат по-скъпи..
На скоро минах през тази дилема и почетох доста, та реших да почакам и да взема нещо качествено.. Е то зависи и за какво ще се ползват де.. За тежък оффроуд тези симптоми няма да ги усетиш..
Коментар
-
Тежък целенасочен офроуд- не, ходене на риба по реки, язовири и т.н. където на моменти си е доста кален офроуд.
Съдейки по единствените регенерати, които съм карал в миналото, а именно Malatesta, мога да кажа, че напълно задоволяват изискваниятаза такова каране.
Но в никакъв случай няма да сложа някаква свръх агресивна шарка (кайман например) Ще се търси нещо "унисекс"
да става и за асфалт, да става и за черно.
Нещо такова например: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=168204
Тия гуми все някой някъде ги е направил, мисля си че е в България даже.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Коментар
-
Разбира се, мисля че ще е полезно за доста хора.Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеАко намериш, би ли споделил цените?
Като се заговорихме за цени, прави ми лошо впечатление, че регенератите Малатеста и Федима държат по-високи цени от чисто нови гуми, мaкар и не с толкова агресивна шарка. Каква им е логиката не знам, но никога не бих платил за регенерат повече, отколкото за нова гума от магазина.Последно редактирано от АлКБ; 19-07-13, 23:33.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Коментар
-
В Ст.Загора,има база по старият околовръстен път за Пловдив.Регенерата е на ромбчета приблизително 3х3см и височина 4см,перфектен е за кал,цената преди три години беше 130лв на гума 15" със мои основи.Имаше и някаква ситна шарка на квадратчета 1х1см.Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнениеБлагодаря, а да ми кажеш къде се намира този човек. И дали има избор на вида грайфер или прави само една шарка?
P.S. Не се препоръчва каране на сухо със такъв регенерат,над 60км/ч автомобила става неуправляем.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Височина на грайфера 4 ( четири ) сантиметра? Инпосъбъл.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар