Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви зимни гуми за мерцедес 207д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви зимни гуми за мерцедес 207д

Здравейте колеги,
    Какви зимни гуми ще препоръчате за мерцедес 207д?
    Ще се кара и на черен път, очаква се да има кал, пясък.
    Размерите са 185 на 75 на 14 джанти. Единствено знам, че трябва да са осем платови.
    Но каква марка нямам и на представа.

От: Какви зимни гуми за мерцедес 207д

Здравей колега,
    едни от добрите, зимни бусови гуми са мишелин (имам 4 Спринтера и зимата само с такива ги карам), само че като гледам условието в поста ти по-добре е да вземеш по-евтин вариант. Ласа има качествена зимна гума на добра цена, преди година търкалях един бус 410 две години с такива гуми и нямаше никакви проблеми зимата.
    Поздрави!
    Nissan Patrol 2008
    Mercedes c220 cdi 2006
    Mercedes cls350 cdi 2013
    Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
      Здравей колега,
      едни от добрите, зимни бусови гуми са мишелин (имам 4 Спринтера и зимата само с такива ги карам), само че като гледам условието в поста ти по-добре е да вземеш по-евтин вариант. Ласа има качествена зимна гума на добра цена, преди година търкалях един бус 410 две години с такива гуми и нямаше никакви проблеми зимата.
      Поздрави!
      Фургон или бордови е ?
      - блокаж има ли ?
      Че какви ядове съм брал с моето бусче 410D . Проблемът е че задницата е много лека и ако не е натоварен да се изпикаеш под него и започва да боксува ..
      - вземи някакви среден клас с по-стабилен грайфер и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вериги

Коментар

Благодаря за коментарите.
        Общо взето условията са както за асвалт, така и за риба
        Най-вероятно от диана Пловдив ще ходя да гледам на место. Можете ли да кажете какви цени горе-долу да очаквам?
        И отделно имам друго запитване, дали ако шарката е по-агресивна да очаквам по-висок шум от гумите?

Коментар

Първоначално публикуван от DJ Art Преглед на мнение
          Благодаря за коментарите.
          Общо взето условията са както за асвалт, така и за риба
          Най-вероятно от диана Пловдив ще ходя да гледам на место. Можете ли да кажете какви цени горе-долу да очаквам?
          И отделно имам друго запитване, дали ако шарката е по-агресивна да очаквам по-висок шум от гумите?
          - Е то вътре е дотатъчно шумно, че да не можеш да чуеш гуми с вериги така че ...

Коментар

За цената е сложен въпроса. Аз ги вземам през транспортна фирма работеща с "Диана", така ползвам отстъпката на транспортната фирма, около 25 % по-евтини ми идват по този начин.
            Nissan Patrol 2008
            Mercedes c220 cdi 2006
            Mercedes cls350 cdi 2013
            Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Фургон или бордови е ?
              - блокаж има ли ?
              Че какви ядове съм брал с моето бусче 410D . Проблемът е че задницата е много лека и ако не е натоварен да се изпикаеш под него и започва да боксува ..
              - вземи някакви среден клас с по-стабилен грайфер и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вериги

Буса беше фургон къса база с надстройка, имал съм трудности при потегляне на сняг, но това си е нормално за празен бус с двойна гума. Нямах блокажи (обаче имах две оранжеви сирени ) при празен бус си беше фигурно пързаляне потеглянето. Сега съм със Спринтери 4 и 5 серия, там вече трагедията е на ниво не изключиш ли на време ASR - а пиши го бегал в канавката буса. Обаче ако има блокаж тогава нещата са съвсем различни, тази зима по време на поледицата бях един от малкото "откачалки" на пътя с товарна кола.
              Nissan Patrol 2008
              Mercedes c220 cdi 2006
              Mercedes cls350 cdi 2013
              Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X