Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Toyo OPAT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Toyo OPAT

Мисля си за такива гуми тойо А/Т. Имам едни от около година и са супер добри. Обаче в размера дето сега гледам има два варианта с около 40-50 лева разлика в цената на гума. Вариантите са

265/70 R17 113S W по-евтините
    265/70 R17 121S по-скъпите

Каква е разликата? Видно една големина и шарка. Скоростен индекс ли е това? Защо не са стандартните скоростни индекси? Или е индекс за износоустойчивост или някаква друга здравина или свойство на гумата.

Другия вариант дето гледам е BFG AT те са още 60 лева върху по-скъпия вариант на тойо...май по-бавно се износват ама амй не са толкова универсални т.е. За дълъг път по магистрала ще са по-некомфортно нали?

Дуратрак доколкото разбрах е зимен вариант на АТ гума нали? И лятото е мизерия и бързо ще се хаби по пътищата

От: Въпрос за Toyo OPAT

Май си намерих отговора

http://www.toyotires.bg/tire/pattern/open-country-at

Разликата май е товароносимост на гумата. Отделно 121S спира по-добре, с малко по-висок разход е и шуми малко повече

ПП ако някой може все пак да каже мнение как би се държало БФГ-то по сравнение и дали си струват паричките отгоре за BFG ще ми е от полза.

Коментар

По мой ЛИЧНИ наблюдения, Тойо-то
      е най-доброто от А/Т

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
        По мой ЛИЧНИ наблюдения, Тойо-то
        е най-доброто от А/Т

Поздрави!
        Абсолютно съм съгласен , карам ги от нови 265/70/15. Вече 30 000км. - перфектни , дори и зимата се справят - без екстремности , разбира се.
        [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
        Конфуций

Коментар

OPAT в заглавието сигур е грешка - обикновенно ги наричат OCAT - Open Country AT, но както и да е.
          Миналите АТта на ТОЙО, които си взех не изкараха и 10к км. (година и половина) - за тези пишат, че са с дълъг живот - дано, щото си взех такива за паркетника и вече 3-4к км. са като нови, а не е като да не излизам от пътя с тях
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X