Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАЙМАН или ТРАКТОРКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КАЙМАН или ТРАКТОРКИ

Тежи 23 кг. 9/16 Виденка с вътрешна,но е с 3см по висока от Каймана,и два пъти по агресивна на кал!Като минус може да се каже че не може да се спада за да не скъса вентила и че пързаля много на камъни и асвалт,а Каймана може да се спада но е противопоказано ако не искаш да се нацепи странично,важи за всички регенерати!
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
      Каймана е около 25 кг , за 9-00х16 / + вътрешна/ трябва да питаш друг ( питай майсторите от Ботевград - Ушко комерс , те бяха с такива гуми на затвореното трасе на Пловдив )
      Хивко, не почертах че става въпрос за "видинката" колегите от ботевград мисля че карат "гудиар"тракторка, а и тя може да е безкамерна. М/у другото аз карам с такъв Кайман но не съм го теглил, проявявам интерес към тракторката та се интересувам да нее много тежка.
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

Напротив по лека е от всеки регенерат в същия размер !!!
        ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Втора година карам с тракторки "Митас".Не мърдат нито на страничен наклон,нито на асфалт.Карам ги на 1 атм. Поведението им в кал е без конкуренция.-излизам си от коловозите,завивам си,просто джипа се контролира перфектно.За тежината ще кажа само,че гумите,с които бях обул Трифун преди тежат повече,отколкото тракторката с джантата заедно сега.Преди бях с Я 192.И старите и новите гуми са високи 82см.
          А за греблото изобщо няма да казвам.Тракторката си върви,върви,докато джипа умалее.
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
            Втора година карам с тракторки "Митас".Не мърдат нито на страничен наклон,нито на асфалт.Карам ги на 1 атм. Поведението им в кал е без конкуренция.-излизам си от коловозите,завивам си,просто джипа се контролира перфектно.За тежината ще кажа само,че гумите,с които бях обул Трифун преди тежат повече,отколкото тракторката с джантата заедно сега.Преди бях с Я 192.И старите и новите гуми са високи 82см.
            А за греблото изобщо няма да казвам.Тракторката си върви,върви,докато джипа умалее.
            Каква сила извади този Самурай? Моят много рано се предаде, дори и с раздатка като твоята 4х16-1 ако не бъркам.
            ТЛК-120 Николай Колев
            0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
              Каймана е около 25 кг , за 9-00х16 / + вътрешна/ трябва да питаш друг ( питай майсторите от Ботевград - Ушко комерс , те бяха с такива гуми на затвореното трасе на Пловдив )
              Теглил съм лично каймана- 42 кг гума с джанта ,като джантата беше 12 кг.30 кг са кайманите ,затова ги и продадох .

Чаро ,ти не беше ли със 7,50/16 ? 82 см ли са високи ?
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

82 см са високи само 8-пластовите,6-пластовите са към 78-80см.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X