Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде може да се намерят гуми 205/65-10?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде може да се намерят гуми 205/65-10?

Това е за ремарке, джантите са 10".

От: Къде може да се намерят гуми 205/65-10?

В продавалника се мотаеха два-три чифта такива в последните дни.
    Примерно тези или тези, ама са по-тесни май.

П.П. Ако искаш нови, провери в АДК или Примекс.
    Последно редактирано от stargazer; 05-04-13, 11:20.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Ох, нови трябват. В сайтовете на тия фирми изобщо няма толкоз малки((

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Ох, нови трябват. В сайтовете на тия фирми изобщо няма толкоз малки((
        Примекс не им гледай сайта, ми звънни по телефона, че сайта не са го пипали от има-нема две години.
        Иначе десетки има и тук, ама са тесни: http://www.gumi7.com/bg/tires.html?t...80%D1%81%D0%B8

Коментар

Няма(((
          А трябват четири парчета. По идея идеалните трябва да са някои си KENDA K399 205/65 -10 98 N
          Хем скоростния им индекс е до 180, хем се водят индустриални.
          Те такова прасе:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c878c2c94378b33a38e68f9b7635d3b2.jpg
Прегледи:1
Размер:24.4 КБ
ID:5468568

Не че съм се заглеждал, ама не съм и виждал такова чудо.

Коментар

има гив ибей,има и в други сайтове пример

ако не ги бързаш, скоро тръгва контейнер на Жоро цскато и май месец ще е тук.

Коментар

Това щеше да ми е следващото предложение . Има и в UK - http://www.trailertek.com/acatalog/10_inch_tyres.html

Коментар

А, така той сам ще си ги поръча. Въпроса беше да ги има тука на място.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  А, така той сам ще си ги поръча. Въпроса беше да ги има тука на място.
                  Стефане в Боряна Груп има подобни на Максис 195/50-10.
                  Гумите който търсиш сигорно са за платформа.
                  Ето телефон 0888/331615-Емил Манолов той им е представител за София.Обади се и смятам че ще ти свърши работа.
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Я виж това дали не върши работа: http://www.gumi7.com/bg/tires.html?t...80%D1%81%D0%B8

Коментар

Правилното действие е да се сложат на ремаркето нормални 13" джанти.

Коментар

тези не са просто 10 цола, а са с голям товарен индекс. За платформа. Разни от сорта на 145/10 няма да станат.
                        За 13 цола не е сигурно, че ще влязат, щото е 2-осно...
                        Знам защото и на мен се обаждаха за въпросните гуми...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Малко късно виждам темата, но все пак може някой да му е от полза..
                          И аз наскоро (преди две седмици) бях в ситуация, че ми трябваше спешно една гума 195/50/B10 (една от гумите на платформата гръмна на път) и се почна едно звънене на всички известни и не токова центрове за гуми в БГ и повече от половината дори не знаеха за какво им говоря, накрая стигнах до "Гуми Директ" които предлагат такива гуми и ги имат на склад. Цената за този размер е точно 130лв, за нова гума. Имат и някакво количество втора употреба, но предпочетох да взема нова, защото със стари пак рискувам да стане фал. (на платформата гумите са с доста грайфер, не са карани кой знае колко, но доста стари като ДОТ което явно оказа влияние) В най-скоро време ще взема още три нови.
                          В ибей има доста за продажба, и не е проблем да си викна от Германия, но в момента ми трябваше спешно до два/три дни макс.
                          Ако все още търсиш обади им се предлагат и други размери 10 цола за ремаркета вероятно ще имат и твоя размер.

п.с. За моя размер товарния индекс е 750кг.
                          '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
                          '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
                          И разни BMW-та...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X