Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джанти 16,5 цола?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джанти 16,5 цола?

Днес намерих много добри гуми на добра цена но са 16,5 цолаОткъде може да се намерят джанти с такъв рамер-за УАЗ или ГАЗ 69 и по възможност малко по широки от стандартните УАЗ-ови?
    П.П. Може ли да се направи/преправи/джанта 16-ка за да станат тези гуми на нея и как
    Благодаря за инфото

До: Джанти 16,5 цола?

Това са камионски гуми.Там повечето са такива,с нещо си и половина.Не съм чувал да има размер на междугайковото разтояние на някой камион да е 5х139,7 като УАЗ-а.Забравяй ги!
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Това са камиобски гуми.Там повечето са такива,с нещо си и половина.Не съм чувал да има размер на някой камион 5х139,7 като УАЗ-а.Забравяй ги!
      Хич не ми се забравят защото са много хубави и почти чисто нови а и цената не е никак лоша
      Един малко глупав въпрос:Ако ги сложа на 16-ка джанта-ще излязат ли и не може ли да се преправи някак си джантата

Коментар

Половин цол(инч) е горе-доле сантим и половина,без малко...сметай...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
          Хич не ми се забравят защото са много хубави и почти чисто нови а и цената не е никак лоша
          Един малко глупав въпрос:Ако ги сложа на 16-ка джанта-ще излязат ли и не може ли да се преправи някак си джантата
          Не става колега,както каза Соти тези гуми най-вероятно са камионджийски, макар и по-малки, а дори и да ставаше цолажа не забравяй,че е с повече платове, товара който носят е съвсем друг!!!
          sigpic УАЗ-452

Коментар

Не са" камионджииски"ами сигурно са тракторни или от прикачен инвентар. Разбери точно от какво са и им намери техните джанти, които да присадиш на твоя автомобил.
            Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
            "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X