Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте гуми за сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте гуми за сняг

GoodYear Wrangler Duratrac категорично!!! От есента съм на джипката с такива и съм много доволен. В 90% от сайтовете я рекламират, като лятна, а си е чист зимен уклон. В САЩ , гледам я карат и лятото. Перфектна всесезонна гума.
    Щирлиц вървеше по улицата и видя бояджия, който замазваше всички нецензурни думи по стените.
    “Аха, модератор“, помисли си Щирлиц !!!

Коментар

От: Препоръчайте гуми за сняг

Аз пък реших да подходя малко по сериозно и провокиран от поста на stargazer да си ъпдейтна инфото. Оказа се че е имало защо. Това което посъбрах набързо го оформих в нова тема, която се надявам да е от полза на всички интересуващи се от този въпрос.

Първоначално публикуван от Херби Преглед на мнение
      GoodYear Wrangler Duratrac категорично!!! От есента съм на джипката с такива и съм много доволен. В 90% от сайтовете я рекламират, като лятна, а си е чист зимен уклон. В САЩ , гледам я карат и лятото. Перфектна всесезонна гума.
      Аз също съм задържал смяната за да я видя как е лятото. Много мека става. Голямо скрибуцане и свирене настава. Не дава да пипнеш волана. Вие като койот. Доста по-шумна е по асфалта от Toyo-то. Преди да разбера че бученето по асфалта е от нея бях решил че трябва да сменям лагери на главини. Като цяло е доста некомфортна през лятото, пък и защо да я износваш при такива температури.
      Последно редактирано от elbgt; 18-01-13, 15:43.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X