Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за КОБРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за КОБРА

Повече от две години карам Малатеста КОБРА , без особени проблеми до онзи ден , когато след един участък с много остри камъни едната гума ме остави взе да спада и ме остави . Гумаджиите са с различни мнения , но като че ли е започнала да изпуска там , където е залепен регенерата и то не на едно място - залепят едната дупка , испуска от друго място .
    Въпросът ми е : изживяла ли си живота гумата , само тя или и другите три , и мога ли да и сложа вътрешна - ако да каква : 16 цолови с голям балон имало само с дебели вентили , а не ща да дупча джантата. Ако сложа 17' вътрешна ? Или да продавам трите с една подарък и да взема нови ?

До: Въпрос за КОБРА

Най-вероятно се е разкъсало някаде вътре между отделните слоеве и сега изпуска между кордите. Пробвай да сипеш от онова чудодейното средство за запушване на дупки вътре (тук един колега го рекламираше в една тема), и ако не помогне сменяй.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

най-вероятно скоро ще започнат да спадат и другите 3
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        най-вероятно скоро ще започнат да спадат и другите 3
        Не е сигурно, никъде няма гаранция че са с еднакви основи, нали се сещаш
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А за вътрешна ? Все пак са само за офф ?

Коментар

Не ти трябва тая беля - с безкамерните се прибираш спокойно с по 2-3 пирона в гумата, докато на вътрешната и трябва само едно боцване и си до там...и спада моментално.

Коментар

Просто това е риска на регенерата. Може да караш дълго и безпроблемно, но може и да те предадат твърде скоро след покупката им. Да оставим на страна, че са по-тежички от нормалните. Въпрос на избор и на цена. Аз никога не бих сложил регенерат, нямам му доверие.

Коментар

Всеки добър гумаджия ще ти сложи подложка или в най лошия случай ще е вулканизира на преса.

Коментар

Току що се срещнах с колегата evgenj и наляхме от неговия препарат , сложих гумата и ще я следя . Като имам новини ще споделя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X