За здравина. Нито една "гумена" гума не може да издържи натоварванията на които се подлага при тези машини. В смисъл че може но не за дълго... А като се има в предвид цената на тези гуми в случая направо си става въпрос за пари...
Ризница. За против остри камъни. Тоя явно работи в някой рудник където гърмят обсидиан или кой знае какво друго много твърдо.
Една такава гума струва 50 000 долара и се сменя за два дни с два крана. Големи загуби.
)) Че аз от де да знам кво твърдо има под връх Баба? Хванете Злати и Иван Алексиев, сипете им достатъчно бири и те ще кажат кво та как ... Сигурно и ние си имаме корави камънаци и без вулкани Обсидиана е по-остър от бръснач, ма да не е само той ...
побутвам стара тема, ама да не пускам нова
тия протектори освен против остро, пазят и от горещо (не ми е ясно как, след като са метални и провеждат добре) - на страницата на производителя, откъдето са снимките са дадени и примерите: http://www.plowsunlimited.com/tire_protect_chains.htm
Прикачени файлове
Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
отнесох се и забравих новата тема:
на тия горе попаднах, опитвайки се да намеря информация за едни заместители на вериги: пластмасова чудесия, която застава подобно на тас и "премята" през протектора на няколко места пипала, на които има метални конуси за лед - подобно на лопатките на оня влекач от Военноисторическия музей; та това го продаваха дълги години в един магазин за авто-аксесоари срещу "Св. Георги" в София - стоеше на гума на витрината; сега все едно е най-пазената тайна на света - никъде нищо ...
Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.
Тъй де, от срам. Щото са лъгали хората и са им вземали парите за нищо.
Което е позволено на Зевс, не е позволено на ...
Нерде кованата стомана, нерде претопените сапунерки. Смешници.
Коментар